Gündem
14 Nis 2024 10:53 Son Güncelleme: 14 Nis 2024 10:58

Hakan Ural’ın İran – İsrail yorumu gündem oldu! ‘Bir akıl var…’

İran’ın İsrail’i bombalamaya başladığı saatlerde Haber Global kanalında savaşı yorumlayan isim Hakan Ural oldu. Ural’ın “Bir akıl var, var ama. Kurguluyor oynuyor, kurguluyor oynuyor” sözleri sosyal medyada çok konuşuldu. Hakan Ural’ın açıklamaları hakkında “Büyük oyunu bozdu” yorumları yapıldı.

İran İsrail'e saldırdı, dünya bu gerilime kilitlendi. İran'ın Devrim Muhafızları Ordusu tarafından yayınlanan bildiride "İsrail'e yönelik İHA saldırısı, İsrail'in Suriye'deki İran konsolosluğuna saldırısına cevap olarak Devrim Muhafızları Ordusu Hava Kuvvetleri, siyonist rejimin topraklarındaki bazı hedefleri onlarca İHA ve füzeyle vurdu" ifadelerine yer verildi.

Saldırının başladığı saatlerde Haber Global’de savaşı yorumlayan isim ise Hakan Ural oldu. Hakan Ural'ı ve yorumlarını ekranda görenler kendini tutamadı.

 

Ural’ın “Bir akıl var, var ama. Kurguluyor oynuyor, kurguluyor oynuyor” sözleri sosyal medyanın diline düştü.

 

ÜNLÜ İSİMDEN TEPKİ GELDİ…

Yunus Günçe de kendini tutamayarak "Bitmişiz lan biz bitmişiz biz! Hakan Ural televizyonda Orta Doğu, İran, İsrail, Filistin, Gazze konuşuyorsa... Bitmişiz! Net!" dedi.

Hakan Ural’ın açıklamaları sonrası sosyal medyada "Adam her masada var", "Kimlere kaldı bu işler", "Orta Doğu Uzmanı Hakan Ural, savaşı yorumluyor", "Asker kaçağı değil miydi bu adam?" yorumları yapıldı.