Hakan Ural’dan Petekkaya ve Sezer için olay yorum!

Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında ‘Neler Oluyor Hayatta?’ programını başarıyla gerçekleştiren Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı hurriyet.com.tr’de Ferit Ömeroğlu’nun konuğu oldu.

Hakan Ural’dan Petekkaya ve Sezer için olay yorum! - Sayfa 1

Programdaki magazin challenge kısmında “Ya yine mi gündemdesin? Bir nefes al” kimin için dersin sorusuna ‘Aleyna Tilki’ diyen Hakan Ural, Erkan Petekkaya ve Şafak Sezer için ““Bir kariyer ancak böyle tükenebilir. Pes doğrusu.” dedi ve ekledi: “İkisi de arkadaşım, severim onları..."


113
Hakan Ural’dan Petekkaya ve Sezer için olay yorum! - Sayfa 2

Nur Tuğba Namlı ise kıskançlık konusu üzerine, “Bir erkeğin bir şey gizleyip gizlemediğini anlayabilecek kapasitede olduğumu düşünüyorum. Hislerime güvenirim” dedi.

İşte çok konuşulacak röportajın devamı...


213
Hakan Ural’dan Petekkaya ve Sezer için olay yorum! - Sayfa 3

'KÖTÜLÜK DUYGUSU BENDE HİÇ OLMADI'

Tanışmadığınız duygu var mı diye sormak istiyorum Hakan bey. Çünkü bazen soru sormadan sadece konuğa bırakmak gerekiyor. Hakan Ural dediğim zaman aklıma sayısız kombinasyon ve inanılmaz hikayeler geliyor. Ben o hikayeleri irdelemek yerine bugün sizi dinlemek istiyorum.


313
Hakan Ural’dan Petekkaya ve Sezer için olay yorum! - Sayfa 4

Hakan Ural: Benim açımdan baktığında gerçekten tevazu göstermeyeceğim bir tane şey var. Allah’ta bana o duyguyu yaşatmasın. Kötülük duygusu bende hiçbir zaman olmadı. Mesela asabiyet, sinirlilik, öfke ve hayatın sana getirdiklerine karşı hazırlıksız yakalanmak gibi birçok duyguyu hepimiz gibi bende yaşadım. Ama hiçbir zaman hiçbir kimseye karşı bilerek ve isteyerek zarar vermedim. Allah’a hamdolsun bu yaşıma kadar böyle bir duyguyu yaşamadım. Ne yapıyorsunuz siz ki izleniyor program?


413