Magazin
16 Kas 2021 14:15 Son Güncelleme: 16 Kas 2021 14:37

Hakan Ural sevenlerini geçmişe götürdü! Babası ile ilgili detay dikkatlerden kaçmadı

Önceki gün, koronavirüs tedavisi gördüğü hastaneden taburcu olan Hakan Ural, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçilerini geçmişe götürdü. Ural’ın babası ile ilgili detay ise dikkatlerden kaçmadı.

Koronavirüse yakalanan ve bir süre hastanede tedavi altına alınan ünlü sunucu Hakan Ural, önceki gün taburcu oldu. Dün, sunucusu olduğu programa geri dönen Ural, bugün Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla adeta nostalji rüzgarı estirdi.

ADINI BİLE ANMADI

2016 yılında kaybettiği annesi Ceyhan Cem ile fotoğrafını ‘Rahmetli anacığım’ notu ile paylaşan Hakan Ural, Hikmet Uzun’u ise ‘Rahmetli babam’ diyerek andı.

Çocukluk fotoğraflarını da paylaşan Hakan Ural’ın, babası Selçuk Ural’ın adını bile anmaması dikkatlerden kaçmadı.

İşte o paylaşımlar…

 

 

HAKAN URAL’I KABUL ETMEDİ

Hakan Ural, Ceyhan Cem ve Selçuk Ural’ın oğludur. Hakan Ural 16 yaşına basana kadar Selçuk Ural, oğlu olduğunu reddetmiştir. Çünkü Selçuk Ural ve Ceyhan Cem, uzun süre birlikte olmuş ancak resmi olarak evlenmemişti.

Ceyhan Cem'in iddiasına göre Selçuk Ural kendisinden bir çocuğu olmasını ve evlenmek istediğini söylemiştir. Selçuk Ural ise o esnada modacı Canan Yaka ile evliliğe giden bir ilişki içindedir.

Selçuk Ural'ın Canan Yaka ile olan evliliğinden Aslı isminde bir kızı olur. Ceyhan Cem'in ısrarlarına rağmen Selçuk Ural oğlu Hakan'ı asla kabul etmez. Gel zaman git zaman, baskılara dayanamayan Selçuk Ural, kızı Aslı'nın da dünyaya gelmesiyle o dönem 17 yaşına giren Hakan Ural'ı nihayet evlat olarak kabul eder.

CENAZESİNE KATILMAMIŞTI

İki isim arasındaki kırılma noktası Ceyhan Cem’in hayatını kaybetmesiyle başladı. 2016 yılında annesini kaybeden Hakan Ural, o dönem verdiği röportajda "Annenizin cenazesine babanız katılmadı. Aranızda bir kırgınlık var mı?" sorusunu şu sözlerle yanıtlamıştı: “Olmaz mı, var tabii ki. Bunlar özel şeyler ama benim herkesin sorusuna saygım var. Gelmesini isterdim ama katılmadı. Kırgınım ama bu konuyu konuşmak istemiyorum. Üzüntülüyüz, acılarımızı toprağa gömüyoruz. Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin. Annem nur içinde yatsın.”