Magazin
12 Ara 2020 09:42 Son Güncelleme: 12 Ara 2020 09:50

Hakan Ural Defne Samyeli'ni topa tuttu! 'Kötü yorumcu, amatör bir oyuncu'

Hakan Ural, konuk olduğu programda gündüz kuşağı hakkında "İzleyemeye tahammülüm yok" diyen Defne Samyeli'nin oyunculuğunu ve şarkıcılığını sert bir dille eleştirdi. Hakan Ural, Defne Samyeli'nin kötü bir yorumcu olduğunu ve oyunculuk performansının ise amatör olduğunu söyledi.

Defne Samyeli, Okan Bayülgen'in sunduğu programda dizi, film ve gündüz kuşağındaki programlar hakkında "Teklif geldi, izlemeye dayanamadığım için yapabilmem mümkün değil" ifadelerini kullanmıştı.

Bu sözler, Kanal D'de hafta içi her gün canlı yayınlanan Neler Oluyor Hayatta isimli programda Nur Tuğba Namlı ile program sunan Hakan Ural'ı kızdırdı.

Hakan Ural, Samyeli'nin Okan Bayülgen'in programında gündem olmaktan rahatsız olmasını belirtmesi üzerine "Sanat camiasında oluyorsa, magazinin bir parçasıdır zaten. Hayata bakışı yanlış" yorumunda bulundu.

"KÖTÜ BİR YORUMCU"
Hakan Ural, Defne Samyeli'nin açıklamalarına yönelik ise şanslı biri olduğunu söyleyerek "Becerisi olmadığı meslek dallarında sürekli olarak üretim kaydeden biri" dedi. Konservatuvardan mezun olanların iş sıkıntısı yaşadığını ifade eden Hakan Ural, Defne Samyeli'nin iyi bir şarkıcı olmadığını düşündüğünü söyledi. Ural, Samyeli'nin kötü bir yorumcu olduğunu ve oyunculuk performansının ise amatör olduğunu ifade etti.

"Çok kötü bir oyuncuyum para kazanıyorum, çok kötü bir şarkıcıyım para kazanıyorum" diyen Ural, "Bu örnekler dünyada yok bizde var" açıklamasında bulundu.