Gündem
08 Mar 2012 17:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:25

HAKAN ŞÜKÜR'ÜN DANIŞMANINDAN YUMRUK ŞOKU!

Meclis'te ortalık karıştı. Hakan Şükür'ün danışmanı milletvekili yumrukladı...

LİG TV yorumculuğu ile gündemde olan Hakan Şükür, bu kez danışmanı nedeniyle eleştirilerin merkezinde. Şükür'ün danışmanı TBMM  Milli Eğitim Komisyonu toplantısında milletvekili yumrukladı.

4+4+4 sistemine ilişkin yasa tasarısının görüşüldüğü Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Komisyonu'nda yaşanan tartışma, muhalefet ve iktidar milletvekilleri arasında kavgaya dönüştü.

HAKAN ŞÜKÜR'ÜN DANIŞMANINDAN ŞİKAYETÇİ OLDU

Bu kargaşa içinde CHP milletvekili Haydar Akar ile Hakan Şükür'ün danışmanı Resul Boydak arasında da arbede çıktı. Bazı CHP milletvekilleri, Ak Parti İstanbul milletvekili Hakan Şükür'ün danışmanının, kavgaya karıştıp yumruk attığını iddia ederek, üzerine yürüdü. Kavga büyüyünce Hakan Şükür'ün danışmanı Resul Boydak salondan çıkarıldı.

Akar, Şükür'ün danışmanın kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle şikayette bulundu, polise ifade verdi. Gerginliklerin ardından komisyon toplantısına 2 saat ara verildi. Aranın ardından partilerin grup başkanvekilleri uzlaşma için toplantılar.

DANIŞMANLARA GİRİŞ İZNİ YOK

Kargaşa nedeniyle Milli Eğitim Komisyonu toplantısına sadece milletvekilleri ve basın mensupları alınacak. Vekil danışmaları ise toplantılara katılamayacak.