Hakan Sabancı ifşasıyla tanınmıştı! Aygün Aydın seksi geceliğiyle sere serpe poz verdi

Hakan Sabancı'yı ifşa etmesiyle adını gündeme yazdıran oyuncu Aygün Aydın yaptığı paylaşımlarla gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde "Para bulamazsam escortluk yapmak zorunda kalacağım" diyen Aydın, bu defa sosyal medya hesabından yaptığı seksi paylaşımla gündemde.

Hakan Sabancı ifşasıyla tanınmıştı! Aygün Aydın seksi geceliğiyle sere serpe poz verdi - Sayfa 1

Hakan Sabancı'yı ifşa edip daha sonra ünlü iş insanının her haberine dair paylaşım yaparak mahkemelik olan Aygün Aydın, bu defa Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla gündemde!

127
Hakan Sabancı ifşasıyla tanınmıştı! Aygün Aydın seksi geceliğiyle sere serpe poz verdi - Sayfa 2

Mor saten gecelikle yere uzanarak seksi pozlarını paylaşan Aygün'e 'Zaten güzelsin. Böyle şeylere gerek yok' şeklinde yorumlar yapıldı.

227
Hakan Sabancı ifşasıyla tanınmıştı! Aygün Aydın seksi geceliğiyle sere serpe poz verdi - Sayfa 3

Magazin gündeminde sık sık yer alan Aygün, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile dikkat çekmişti.

327
Hakan Sabancı ifşasıyla tanınmıştı! Aygün Aydın seksi geceliğiyle sere serpe poz verdi - Sayfa 4

"5 TL İLE GÜNLERCE..."

"Ömrüm boyunca çalıştım. Ne çok başarım dümen altı edildi bu piyasada. Ne tescillerim ne ödüllerim ne de emeklerimden söz edilmedi hiç 1 milyonluk hesabımı bile çaldılar. Özgürlüğüm bile gözlerine battı ona bile göz koydular. Benden güzel söz eden tüm sayfaları kapattırdılar. Ben yolumdaki taşları aşmaktan yoruldum onlar taş koymaktan yorulmadı. Bir hayat geçti böyle aşkım bile delilikti onların gözünde. Yokluktan gelip tırnaklarımla kazıyarak çıktığım her başarı merdivenini yıktılar."

427