Magazin
09 Kas 2016 14:59 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:39

Hakan Meriçliler'in öfkesi dinmiyor: Onunla mahkemede görüşeceğiz!

Geçtiğimiz haftalarda ekrana veda eden 'Hayat Sevince Güzel' dizisinin setinde başrol oyuncuları Hakan Meriçliler ile Ali Erkazan arasında yaşanan kavganın yankıları sürüyor

Sette Hakan Meriçliler'in Ali Erkazan'ın kız arkadaşına yakın davranması kıskançlık krizine yol açmış ve ikili arasında gergin anlar yaşanmıştı. Basında da geniş yer bulan tartışma sonrası taraflar açıklama yaparak tepkilerini dile getirmişti. İkilinin arasındaki kavga bir türlü yatışmayınca da yapım şirketi 'Hayat Sevince Güzel' dizisini bitirme kararı almıştı.

KISKANÇLIK KRİZİYLE BAŞLAYAN KAVGA MAHKEMEYE TAŞINDI

Önceki gün eşi Ayşe Acar ile havaalanında görüntülenen Meriçliler, konu için sert tutumuna devam ederek 'Onunla mahkemede görüşeceğiz. Orada her şey konuşulacak' ifadelerine yer verdi.

'HAKAN MASÖZLE İLİŞKİYE GİRDİ'

Dizi setinde yaşanan kavga sonrası Renkli Sayfalar programına konuk olan Ali Erkazan tartışmanın detaylarını anlatırken çarpıcı açıklamalara da imza atmıştı.

Hakan Meriçiler'in otelde masaj hizmeti veren masözle bile ilişki yaşadığını öne süren Erkazan, son olarak kendi kız arkadaşına yönelik hareketleri sonrasında kavga çıktığını anlattı.

'Sevgilim yanıma tatile geldi. Kendisi çok cana yakın, içten bir kızdır, Herkese çok saygılı, içten davranıyordu. Bu arkadaş onun byu davranışlarını başka şekilde yorumlamaya başladı. Kadın zaafı var bu arkadaşın. Otel sahibinin karısı, masöz kızlar falan... Taciz ettiği insanlar var. Çevresinde ne kadar kadın varsa hepsine yanaşmış. Bunları o kadınlar bana anlattı. Hatta bir keresinde masöz kızlardan biriyle cinsel ilişkiye girmiş.'