Magazin
22 Kas 2018 13:10 Son Güncelleme: 22 Kas 2018 14:21

Hakan Hatipoğlu ve Fazıl Say polemiği alevlendi! 'Ajitasyon yapma'

Piyanist Fazıl Say, sosyal medya hesabından Hakan Hatipoğlu ile arasında yaşanan 'tanınmama' polemiğine dair açıklamada bulundu.

Dünyaca ünlü piyanistimiz Fazıl Say’ın adı geride bıraktığımız gün ilginç bir olayla anılmış, Say’ın sosyal medya paylaşımının altına yorum yapan Hakan Hatipoğlu’nu tanımaması magazin gündemini ve sosyal medyayı uzun süre meşgul etmişti.

‘Var mısın Yok musun’ adlı yarışmayla tanıdığımız ve sonrasında Survivor ile şöhretini pekiştiren Hakan Hatipoğlu Fazıl Say’ın, takipçilerin düşmesiyle ilgili paylaşımının altına kendisinin de benzer bir sorun yaşadığını dile getirmiş ancak Fazıl Say’dan ‘Siz ne işle uğraşıyordunuz?’ şeklinde bir yanıt gelmişti. Bunun üzerine sosyal medya deyim yerindeyse karışmış ve hem Hakan Hatipoğlu’na hem de Fazıl Say’a konuyla ilgili çok sayıda yorum gelmişti.

FAZIL SAY’DAN HATİPOĞLU AÇIKLAMASI

Konuyla ilgili olarak ilk etapta sessizliğini korumayı tercih eden Fazıl Say, sonrasında sosyal medya hesabından yaşadığı gelişmelerle ilgili bilgi verdi ve Hatipoğlu konusunda kendisine fazlaca yüklenildiğini ima etti. İşte Fazıl Say’ın konuyla ilgili o paylaşımları:

"İnstagram’ın sahte hesapları temizlediği bir dönemmiş, o yüzden herkesin takipçi sayısı azaldı” deniliyor. Mümkün ve mantıklı. Şu da bir gerçek; benim sayfamda, resimler yüzünden, küçük bir oranda da olsa tepkiler vardı, bu aykırı durumu istemeyenler de vardı. O yüzden hak veriyorum ama , Kesin bir şey diyemiyorum."

"Ben 5 yıldır İnstagram kullanıyorum, binlerce kişiyi takip ediyorum, bunların içinde tanıdıklarım, bildiklerim de var, belli bir vesileyle eklemiş olduklarım da. Bırakın doğasında işlesin her şey." "Biraz düşününce, malum, her konuda ajitasyon, “ne işle uğraşıyorsun?” Sorusuna bile “ben iyi insanım sen kötü insansın” cevabını patlatıyor, dinamit gibi, gerçek celladının kim olduğunu anlamasına fırsat bile kalmadan magazin medyasının sakız gibi çiğnediği hale gelerek, ve herkesi de getirmeye de çalışarak.. Bir oyunun içinde oyuna kurban..Yazık..Emin olun , elimde olsa bu durumun önüne geçmeye çalışırdım. Merak ediliyorsa; son olarak, o bahsi geçen tv programlarını ben seyretmedim hayatımda, zaten çok az tv seyrederim.. Hatta, Merak bile etmedim o programları..Bilmiyorum..Doğallığa fırsat olamaması üzücüdür..."