Gündem
04 Kas 2013 14:58 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:44

HAKAN FİDAN'I HEDEF ALAN İSRAİL SİTELERİ ÇÖKERTİLDİ!

Hakan Fidan'ın Jewish Press isimli İsrail haber sitesi tarafından tehdit edilmesinden sonra yüzlerce İsrail sitesi hacklendi.

Cyber Warrior'a bağlı Akıncılar hacker grubu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın Jewish Press isimli İsrail haber sitesi tarafından tehdit edilmesinden sonra yüzlerce İsrail sitesi hacklendi.

Cyber Warrior'a bağlı Akıncılar hacker grubu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın Jewish Press isimli İsrail haber sitesi tarafından tehdit edilmesinden sonra yüzlerce İsrail internet sitesine siber saldırıda bulunarak bu sitelere Hakan Fidan'ın resmini koydu.

İsrail ve ABD'deki bazı medya mensuplarının MİT Müsteşarı Hakan Fidan hakkında kara propaganda yaptığını savunan hacker grupları, son olarak Jewish Press'de Yori Yanover imzası ile çıkan bir makalede Hakan Fidan'ın açıkça tehdit edilmesine bu internet sitelerine karşı siber saldırıda bulundu.

Cyber Warrior'a bağlı Akıncılar hacker grubu, kullanılamaz hale getirdikleri sitelere İngilizce ve Türkçe olarak, "Siz bir terör devletisiniz. Şimdiye kadar işlediğiniz cinayetler de kendi gölgenizden dahi korktuğunuz içindir, bunun farkındayız. Yıllardır uyguladığınız şiddet ve baskı ile kurduğunuz düzeninizi saklamaya devam edin. Bizler oradan da sizi söküp çıkaracağız" mesajı yerleştirildi.Konu ile ilgili olarak Cyber Warrior Akıncılardan yapılan açıklamada, “Uzun süredir yaptıkları bu yanlış haberler ve tehditlere sessiz kalmamız mümkün değildi. Terörist İsrail bizleri çok iyi tanıyor. Malum sitenin bütün kullanıcı bilgileri elimizde. İsrail’in bütün siteleri bizim açık hedefimizdedir" ifadelerine yer verildi.