Televizyon
12 Eki 2021 14:39 Son Güncelleme: 12 Eki 2021 15:14

Hakan Aygün ayrıcalık iddialarını yanıtladı: Flash TV'ye yapılan bir kıyak yok

Flash TV yeni bir formatla geri döndü. Kanalın başındaki Hakan Aygün, Radyo Sputnik’te Atilla Güner’le Akşam Postası’na hem RTÜK’ten ayrıcalık iddialarını hem de TV patronu kardeşler arası kavgayı değerlendirdi.

Yayın hayatına 15 Ocak 1992’de giren ve 27 yılın ardından 28 Şubat 2019’de ekranı kararan Flash TV yeni bir formatla geri döndü. Kanalın başındaki Hakan Aygün, Radyo Sputnik’te Atilla Güner’le Akşam Postası’na hem RTÜK’ten ayrıcalık iddialarını hem de TV patronu kardeşler arası kavgayı değerlendirdi.

İşte Aygün’ün açıklamaları:

RTÜK’TEN ALINAN İZİN

Ben Halk TV’nin başındayken de izin için RTÜK’e defalarca başvurma deneyimlerimiz olmuştu ama alamamıştık. Flash TV’nin hakkı eskiden kalma. Star TV yurtdışında kurulmuştu o yüzden Flash TV, Türkiye’nin en eski televizyonu. 2 yıl önceki kapanma sürecinden önce HD, uydu ve kablo hakkını da almıştı. Yani bize bir kıyak yok. Halk TV’de politik nedenler ağır basıyor gibi görünüyor.

KARDEŞLER ARASI KAVGA İDDİALARI

Devlet nezdinde her iki kardeşin de en ufak bir işi, en ufak bir bağlantıları olmadığını ben biliyorum. Devletle iş yapan, devletten ihale alıp veren birileri değiller. CHP’nin, Halk Tv’ye desteği vardı en çalıştığım için biliyorum ama buranın arkasında İyi Parti, CHP, HDP ya da Amerika’daki Demokrat Parti’nin gibi birinin desteği yok. AKP destek olmak isterse kabul edebiliriz mesela varsın dersek olsun.. Keşke olsalar. Hangi partiden destek gelirse başımızın üstünde yerleri var.