Gündem
01 Mayıs 2023 13:57 Son Güncelleme: 01 Mayıs 2023 14:13

Hakan Atilla Kıbrıs'ta pasaportuna el konulduğunu iddia etti

Eski Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Hakan Atilla, Instagram hesabında yaptığı paylaşımda, ailesiyle Kıbrıs'a gitmek isterken pasaportuna el konulduğunu ve çıkış yasağı tebliğ edilmek üzere karakola götürüldüğünü iddia etti.

Eski Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Hakan Atilla, Instagram hesabındaki paylaşımında; "Ailenle Kıbrıs'a gitmek isterken alanda pasaporta el konmak isteniyor çıkış yasağı tebliğ edilmek üzere karakola götürülüyorsun. Havaalanlarında alıkonmaya alıştım da aile aileme ayıp oluyor" açıklamasını yaptı.

Eski Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Hakan Atilla, Instagram hesabının hikaye bölümünde, bir paylaşım yaptı. Atilla, paylaşımında; "Ailenle Kıbrıs'a gitmek isterken alanda pasaporta el konmak isteniyor çıkış yasağı tebliğ edilmek üzere karakola götürülüyorsun. Sebep ne belli değil yasağı kolan kim belli değil. Havaalanlarında alıkonmaya ben alıştım da aileme ayıp oluyor. Ülkemize yıllarca hizmet ettik onu el üstünde tuttuk savunduk koruduk karşılığında gördüğümüz muamele alanlarda alıkonma keser döner sap döner gün gelir hesap döner" açıklamasını yaptı.

Mayıs 2018'de ABD'nin İran'a yönelik yaptırımlarını delmek suçlamasıyla 32 ay hapis cezasına çarptırılan eski Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla, 28 ay tutukluluğun ardından tahliye edilmişti. Atilla'nın cezasından, daha önce tutuklu olarak cezaevinde bulunduğu 14 aylık sürenin düşülmesine karar verilmişti.