Magazin
11 Eyl 2020 12:56 Son Güncelleme: 11 Eyl 2020 12:57

Hakan Altun'dan Alişan ve Demet Akalın'a yanıt!

Hakan Altun, "İnsanları programa çağırıyoruz ama katılmamak için bize yalan söylüyorlar. 'Müziği bıraktım' diyorlar" diyen Alişan ve Demet Akalın'a yanıt verdi.

Koronavirüs sebebiyle programlarına konuk bulamadıklarını söyleyen Alişan ve Demet Akalın, geçen günlerde "İnsanları programa çağırıyoruz ama katılmamak için bize yalan söylüyorlar. 'Müziği bıraktım' diyorlar" ifadelerini kullanmışlardı.

Çıkan haberlerin ardından sanatçı Hakan Altun, sosyal medya hesabından Alişan ve Demet Akalın'a yanıt verdi. Konuyla ilgili konuşan Altun, müziği bırakacağı iddialarını yalanladı.

Altun yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Herkese merhaba. Ufak bir yanlış anlaşılmadan dolayı bu videoyu çekme durumunda kaldım. Son dönemlerde yoğun bir şekilde beni ve ekip arkadaşlarımı müzikseverler ve dostlar arayıp, 'Hakan Altun müziği bırakmış' diye bir şeyler dolanıyormuş ortalarda. Bu kesinlikle yanlış bir anlaşılma. Sevgili Alişan ile Demet kardeşim bizzat kendileri beni arayıp, nazik bir şekilde programlarına davet ettiler. Ben de programın hayırlı, uğurlu olmasını diledim ancak Bodrum'da yaşadığımı ve 2020'de pandemiden dolayı şarkı söylemeyeceğimi iletmiştim kendilerine. Hem moralim bozuk, hem de ben riskli gruptayım. 2021 yılında da gece kulüplerini bırakıp, inşallah müzikseverlerle sağlıklı günlerde, konserlerde şarkı söylemeyi düşünüyoruz. Allah bu bedene can ve sağlık verdiği sürece ben şarkılarımı sizlerle paylaşmaya devam edeceğim. Bu arada bizim haddimiz değil müziği bırakmak, ancak müzik bizi bırakabilir. Ölürüm de müziği bırakamam, müzik beni bırakana değin..."