Magazin
15 Eki 2014 17:19 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:49

Hakan Akkaya'dan ünlü mankene sert uyarı: Haddini bilecek!

Manken Didem Soydan'ın Fashion Week'i eleştirmesinin ardından modacı Hakan Akkaya,"Didem'in tek amacı şov. Herkes haddini ve yerini bilsin" dedi.

Ünlü manken Didem Soydan Fashion Week'lere tepki göstererek geçtiğimiz günlerde gazetecilere açıklamalarda bulundu. Soydan, yaptığı açıklamada "Yabancı mankenlere daha çok ücret veriliyor. Adaletli bir para sistemi getirilmediği sürece Fashion Week’e katılmayacağım" demişti.

DEFİLEYE BİRÇOK ÜNLÜ İSİM KATILDI

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul, önceki gün düzenlenen defilelerle başladı. Deniz Berdan, hazırladığı koleksiyonunu tanıttı. Defileyi izleyenler arasında Pınar Altuğ, Ebru Şallı, Eda Taşpınar, Ahu Yağtu, Selin Demiratar, Hakan Akkaya gibi ünlüler de vardı.

"HERKES HADDİNİ VE YERİNİ BİLSİN"

Defile öncesi habercilerin sorularını yanıtlayan modacı Hakan Akkaya, bu yıl podyumu boykot eden Didem Soydan’ı sert bir dille eleştirdi. Akkaya, "Çağla Şikel’den sonra podyumda star manken dönemi bitti. Didem 10 senedir podyumlarda, ama siz son iki senedir star çıkmadığı için onu star yaptınız. Didem reklam yapmak ve moda haftasına gölge düşürmek için böyle bir şey yaptı. Tek amacı şov... Herkes haddini ve yerini bilsin" dedi.