Hafta sonu vizyonda yer alacak filmler belli oldu

Sinemaseverler 22 Nisan Cuma vizyona girecek yeni filmlerle buluşacak. İşte bu hafta sonu sinemalarda izleyicilerin beğenisine sunulacak filmler.

Hafta sonu vizyonda yer alacak filmler belli oldu - Sayfa 1

Macera, dram, aksiyon türündeki, Robert Eggers'in yönetmenliğini üstlendiği ABD yapımı Kuzeyli (The Northman), babası Kral Horvendill'in bir işgalci ordusuna liderlik eden Fjölnir tarafından öldürülmesine şahit olan Viking prensi Amleth'in, alacağına ant içtiği intikam mücadelesini anlatıyor.

19
Hafta sonu vizyonda yer alacak filmler belli oldu - Sayfa 2

Çocukların ve animasyon tutkunlarının beğenisini kazanacak olan Cesur İtfaiyeci, babası gibi bir itfaiyeci olmanın hayalini kuran genç Georgia'nın bu hayallerinin peşinden gitmesini konu ediniyor.

29
Hafta sonu vizyonda yer alacak filmler belli oldu - Sayfa 3

Gürsel Ateş'in yönettiği komedi türündeki Nuh'un Gemisi Cudi'de 2, bir yandan Şırnak'taki belediye seçimleri etrafında gelişen olayları aktarırken, diğer yandan iki aşığın engellenemez kavuşma çabasını konu alıyor.

39
Hafta sonu vizyonda yer alacak filmler belli oldu - Sayfa 4

Hırslı ve takıntılı annesini tatmin etmek için umutsuzca çabalayan genç bir kızın yaşadıklarını konu alan Kuluçka filminde, genç kız bir gün ormanda tuhaf bir yumurta bulur. Kız, yumurtayı sıcak tutarak, çatlayana kadar odasında saklar ancak yumurtanın içinden çıkan şey onun hayatını derinden etkileyecektir.

49