Magazin
16 Oca 2023 15:18 Son Güncelleme: 16 Oca 2023 16:00

Hafsanur Sancaktutan'dan şoke eden iddialara cevap! "Böyle bir fotoğraf koymak zorunda kaldım"

Gıda zehirlenmesi sonucu hastaneye kaldırılan Hafsanur Sancaktutan ile ilgili ortaya atılan bir iddia, magazinn gündemine bomba gibi düşmüştü. Bircan Bali, önce sosyal medya hesabında, ardında da yorumculuk yaptığı programda, ünlü oyuncunun intihar girişiminde bulunduğunu iddia etmişti. Bali, Hafsanur Sancaktutan'ın önce yüksek dozda ilaç içtiğini ardından bileklerini kestiğini söyledi. Bircan Bali'nin iddiasına ünlü oyuncudan çok sert tepki geldi.

Son olarak Disney Plus'ta yayınlanan Dünyayla Benim aramda ve FOX'ta kısa süre önce final yapan Darmaduman dizisinde rol alan ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan ile ilgili Bircan Bali'nin ortaya attığı çirkin iddia, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Sevgilisi Deniz Can Aktaş ile ayrıldıktan sonra adı Mert Yazıcıoğlu ile anılan Hafsanur Sancaktutan ile ilgili ortaya atılan gerçek dışı iddia, gündeme bomba gibi düştü.

Zehirlendiği için hastaneye kaldırılan Hafsanur Sancaktutan ile ilgili Bircan Bali, Deniz Can Aktaş ile ayrılan ünlü oyuncunun hastaneye kaldırılış nedeninin başka bir şey olduğunu iddia etti. Bircan Bali, önce kişisel sosyal medya hesabında ardından da yorumculuk yaptığı televizyon programında, Hafsanur Sancaktutan'ın ayrılık acısına dayanamadığı için önce yüksek dozda ilaç aldığını, ardından da bileklerini keserek intihara teşebbüs ettiğini söyledi.

ÜNLÜ OYUNCUDAN PEŞ PEŞE AÇIKLAMALAR

Bircan Bali'nin ortaya attığı iddianın ardından Hafsanur Sancaktutan, kişisel sosyal medya hesabından peş peşe açıklamalar paylaştı. Hukuksal süreç başlatacağını da söyleyen Sancaktutan, bileklerinin fotoğrafını da paylaşmak durumunda kaldı.

BİRCAN BALİ'YE TEPKİ YAĞIYOR

Yaşanan olayın ardından sosyal medyadan Bircan Bali'ye de tepki yağıyor. Twitter Türkiye gündeminde üst sıralarda yer alan Bircan Bali'ye, ortaya attığı iddia üzerinden tepkiler geliyor.

İşte, ünlü oyuncunun konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalar;