Hafsanur Sancaktutan'dan bikinili tatil kareleri! Kerem Bürsin kayıtsız kalmadı

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan ‘Ya Çok Seversen’ dizisinde Kerem Bürsin ile başrolü paylaşan Hafsanur Sancaktutan, sosyal medya hesabından paylaştığı tatil kareleriyle adından söz ettirdi. Güzel oyuncunun paylaşımına Kerem Bürsin kayıtsız kalmadı.

Hafsanur Sancaktutan'dan bikinili tatil kareleri! Kerem Bürsin kayıtsız kalmadı - Sayfa 1

Kanal D’nin; yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, senaryosunu Kübra Sülün’ün yazdığı, Ali Bilgin’in yönetmen koltuğunda oturduğu ve 6 Temmuz Perşembe akşamı ilk bölümüyle seyirciyle buluşacak olan ‘Ya Çok Seversen’ dizisiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Hafsanur Sancaktutan, yazın gelmesiyle soluğu tatilde aldı.

124
Hafsanur Sancaktutan'dan bikinili tatil kareleri! Kerem Bürsin kayıtsız kalmadı - Sayfa 2

İTALYA'YA GİTTİ

 Sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren 23 yaşındaki oyuncu, tatil için İtalya'ya gitti. Kahverengi bikinisiyle objektif karşısına geçen ünlü isim, 1.1 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı paylaşımına ''İtalya, bu aşk!'' notunu düştü.

224
Hafsanur Sancaktutan'dan bikinili tatil kareleri! Kerem Bürsin kayıtsız kalmadı - Sayfa 3

KISA SÜREDE BEĞENİ YAĞDI

Genç oyuncu, doğal güzelliği ve düzgün fiziğiyle kendine hayran bıraktı. Sancaktutan'ın iddialı karelerine yaklaşık iki saat içinde seksen bin beğeni geldi. Ünlü oyuncuya, ‘Ya Çok Seversen’ dizisinde başrolü paylaştığı Kerem Bürsin'in yaptığı yorum ise dikkatlerden kaçmadı.

324
Hafsanur Sancaktutan'dan bikinili tatil kareleri! Kerem Bürsin kayıtsız kalmadı - Sayfa 4

KEREM BÜRSİN KAYITSIZ KALMADI

Hafsanur Sancaktutan'ın tatil paylaşımına kayıtsız kalmayan Kerem Bürsin, ''Biz buralarda çalışalım Hafsa’cım, sen oralarda teninin devamlılığını boz'' yorumunda bulundu. Güzel oyuncu, Bürsin'e ''Kıskanmasak mı acaba Kerem'ciğim'' yorumuyla karşılık verdi.

424