Magazin
17 Nis 2021 21:36 Son Güncelleme: 17 Nis 2021 21:42

Hadise'nin yıllar önceki sözleri gündem oldu! ‘Hepimiz bir şeyler yaşayabiliriz’

Ebru Gündeş'in eşi Reza Zarrab ile ilişki yaşadığı iddia edilen Hadise'nin Gündeş ile ilgili yıllar önce söylediği söz yeniden gündem oldu.

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, 11 yıl önce evlendiği Reza Zarrab'a boşanma davası açmış, dilekçede eşinin başka kadınlarla ilişkisi olduğunu ileri sürmüştü. Bunun üzerine Gündeş'in bahsettiği kadınlardan birinin yakın arkadaşı Hadise olduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

"KİMSE NAMUSUMU YEKELEYEMEZ"


İddiaların üzerine Hadise, sosyal medya hesabından, "Güne hakkımda çıkan inanılmaz iftiralarla başladım. Bugüne kadar karşılaştığım tüm hakaretler, aşağılamalar, iftiralara karşı sabırla ve empatiyle yaklaşmaya çalıştım ama bu kadar uzun boylu değil. Kimse benim namusumu, şerefimi lekeleyemez! Avukatım Hakan Öncel aracılığı ile tüm hukuki yollarla bu mübarek ramazan gününde bana bunu yaşatanlara hesabını soracağım" açıklamasında bulunmuştu.

EBRU'YA DESTEK VERMİŞTİ

Tüm gelişmelerin ardından üçlünün cephesinde magazin kulislerinde yeni bir konu daha konuşulmaya başlandı. Bundan 5 yıl önce yine eşi Reza ile boşanacağı haberiyle gündeme gelen Ebru Gündeş'e Hadise'den gelen büyük destek sözleri hatırlandı.

Ünlü şarkıcı, o dönem yakın arkadaşının boşanma haberleri karşısında, "Ne yaşarsa yaşasın ben Ebru'nun yanındayım. Hepimiz hayatımızda bir şeyler yaşayabiliriz. Önemli olan her anlamda dostlarımızın yanında olabilmek" sözleriyle Gündeş'e destek vermişti.