Gündem
14 Şub 2014 09:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:56

Hadise'nin "gözleri şaşı eden" dekoltesi RTÜK'ten vize aldı!

Sanatçı Hadise'nin giydiği kıyafet için ''Gözleri şaşı etti'' denilerek verilen magazin haberi, ikinci tur görüşme sonucu RTÜK'ten vize aldı ve cezaya gerek görülmedi.

İlk görüşmede 4 RTÜK üyesi Hadise'nin kıyafetini ''Dekolte bulup'' ceza istemiş, 4 üye ise buna karşı çıkınca eşitlik olmuştu. İkinci görüşmede 3 üye dekoltede ısrar etti, diğer üyeler ise karşı görüşle cezaya gerek görmedi.

Gazeteport'un edindiği bilgiye göre, bir önceki RTÜK toplantısında, Show TV’de 9 Aralık 2013 günü yayınlanan “Hey Canlı” adlı magazin programında “Hadise, gözleri şaşı etti, dilleri lal etti, patlayan flaşlardan kulaklar sağır oldu. O ne dekolteydi öyle'' ifadeleri ile verilen haber ele alındı. 4 üye ''Kadının istismarı ve kadın bedeninin cinsel obje olarak kullanıldığı gerekçesiyle'' ceza istedi. 4 üye ise cezaya gerek olmadığını savundu.

İlk oylama eşitlik olunca konu ikinci toplantıda tekrar ele alındı ve RTÜK üyeleri Hadise'nin dekoltesine yeniden baktı. Bu kez üyelerden Tahsin Fendoğlu, Hamit Ersoy ve Nurullah Öztürk, Show TV'ye ceza verilmesi kararında ısrar etti. Diğer üyeler ise karşı görüş belirterek cezaya gerek görmedi. Böylelikle Hadise'nin kıyafeti beraat etti. 

ÇELİK'İN DEKOLTESİ İŞİNDEN ETMİŞTİ

Daha önce ise Hüseyin Çelik, “Sunucu öyle bir kıyafet giymiş ki olmaz bu yani. Kimseye karıştığımız yok ama çok aşırı” çıkışı sonrasında Veliaht programının sunucusu Gözde Kansu’nun ATV’deki işine son verilmişti.