Magazin
23 Tem 2022 16:23 Son Güncelleme: 23 Tem 2022 16:24

Hadise'nin eşi Mehmet Dinçerler'den şok suçlama: Babası ve amcasıyla karşı karşıya geldi

Şarkıcı Hadise'nin eşi Mehmet Dinçerler, geçtiğimiz günlerde hakkında 'Şirketinde çalışan işçileri mağdur etti' yönünde çıkan haberlerle ilgili mahkemenin yolunu tuttu. Dinçerler bu olayın kendi şirketinde değil amcasının ve babasının şirketinde yaşandığını dile getirdi.

Hadise ile dünya evine giren iş insanı Mehmet Dinçerler babasına ve amcasına suçlamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde Mehmet Dinçerler'e ait şirketlerde işçilerin alacağını tahsil edemediği, bu nedenle mağdur edildiği haberleri tepki toplamıştı. Dinçerler bu haberlerin ardından harekete geçti.

MAHKEMEDEN TALEPTE BULUNDU

Olayın kendi şirketinde yaşanmadığını, babası ve amcasının şirketinde yaşandığını dile getiren Mehmet Dinçerler, mahkemeden söz konusu haberlerin kaldırılmasını talep etti ancak mahkemeden gelen karar pek de beklediği gibi olmadı. Yayında Dinçerler'in daha önce de dolandırıcılıkla suçlandığı bu kez kurtulamayacağı anlatıldı.

BABAMIN VE AMCAMIN İŞÇİLERİ

Yayınlanan haberlerden rahatsızlık duyan Mehmet Dinçerler, söz konusu iddiaların gerçeklik payının bulunmadığı söyledi. Canlı yayına bağlanan işçilerin kendi şirketinde değil babası ve amcasının ortak olduğu ünlü baklavacılar zincirinde çalıştıklarını belirtti. Hakimliğe başvurarak haberlerin erişime engellenmesin talep eden ünlü iş adamı dilekçesinde iftiraya maruz kaldığını dile getirdi.

"KAMUOYUNHDA KÜÇÜK DÜŞÜRÜLDÜM, ENGELLEYİN"

Sabah'ın haberine göre; söz konusu dilekçede haberin hakaret içerikli olduğu anlatılırken, kamuoyu nezdinde küçük düşürülerek, kişisel hak, saygınlık ve onuruna ağır şekilde saldırı düzenlendiği belirtildi.

Dinçerler, bu nedenle televizyon kanallarında çıkan haberlerin düzeltilmesini ve haberin erişime engellenmesini talep etti.

Hakimlik incelemenin ardından Mehmet Dinçerler'in talebini reddetti.