Magazin
01 Oca 2020 14:38 Son Güncelleme: 01 Oca 2020 14:43

Hadise'nin ablası çileden çıktı! Küfür ve hakaretler havada uçuştu!

Şarkıcı Hadise'nin arasının iyi olmadığı ablası Hülya Açıkgöz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda zehir zemberek sözler söyledi. Açıkgöz, yaptığı paylaşımda Hadise'nin menajeri için de açtı ağzını yumdu gözünü.

Ünlü şarkıcı Hadise'nin annesinin intihar girişiminden sonra arasının açıldığı ablası Hülya Açıkgöz, yılın son gününde sosyal medya hesabından şarkıcının yakın çevresindeki isimlere öfke kustu.

HAKARET VE KÜFÜRLER HAVADA UÇUŞTU
Instagram hesabının hikaye kısmından paylaşım yapan Hülya Açıkgöz, Hadise'nin menajeri Haluk Şentürk için: "2019 Şentürk'ün dost olmadığını, Toplar'ın ihanetçi olduğunu öğrendim" dedi. Kardeşinin çevresindeki isimlere sitem eden Açıkgöz, Hadise'nin arkadaşı Sevda Durukan için de "Durukan'ın yılan olduğunu öğrendim. Pis yav.ak" paylaşımını yaptı.

İSİM VEREREK ATEŞ PÜSKÜRDÜ
Açıkgöz, küfür ve hakaretlerin olduğu paylaşımda tam olarak şu sözlere yer verdi: "2019 Şentürk'ün dost olmadığını, Doğa'nın pis yav.ak olduğunu, Toplar'ın ihanetçi olduğunu, bazı şahısların yıldızlarla günleri için sahte oldukları öğrendiğim sene oldu. Onun dışında sağlığıma şükürler olsun. Sevdiklerime şükürler olsun. Bu hayatta huzurum ve mutluluğum için şükürler olsun. Beni seven sayan için şükürler olsun."

"SİZİ SAYMAYANI SAYMAYIN"
"2020 senesi için de hayırlısını diliyorum. Tepeden bakanlar bir kat aşağa insinler. Ezilenler de ayağa kalksınlar. Kim olursa olsun karşınızda kendinizi ezdirmeyin. Sizi sevmeyeni sevmeyin, siz saymayanı saymanın. Sonrası zaten basit sevgiyle kalın."

TÜM PAYLAŞIMLARI SİLDİ
Paylaşımları kısa sürede tepki çeken Hülya Açıkgöz, Instagram hesabından yaptığı tüm açıklamaları sildi. Açıkgöz'ün bu paylaşımlarına hedef aldığı isimlerin ve kardeşi Hadise'nin ne tepki vereceği ise merak konusu oldu.