Hadise'den sahte takipçi iddialarına yanıt!

Popçu Hadise, önceki akşam Ulus’taki bir mekanda görüntülendi. Sosyal medya hesabı Instagram’da 10 milyon takipçiye ulaşan güzel şarkıcı, sahte takipçi satın aldığı iddialarına, "Ben nasıl sahte takipçi satın alınır bilmiyorum. Ben kendimi biliyorum. Allah şahidim, benim içim çok rahat" şeklinde yanıt verdi

Hadise'den sahte takipçi iddialarına yanıt! - Sayfa 1

Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre; popçu Hadise, önceki akşam Ulus’taki bir mekanda görüntülendi. Şükran adlı arkadaşının doğum gününü kutlayan şarkıcının keyfi yerindeydi. Çıkışta basın mensuplarına, "Polemiklerden kaçıyorum dermişim" diyerek kahkaha atan şarkıcı, basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etti.

19
Hadise'den sahte takipçi iddialarına yanıt! - Sayfa 2

Ses yarışmasının çekimlerinden yemeğe geldiğini söyleyen Hadise, "Çekimlerden geliyoruz. Şükran Hanım'ın doğum günü, o bizim için çok değerli. Yemeğimizi yedik, pastamızı üfledik” dedi.

29
Hadise'den sahte takipçi iddialarına yanıt! - Sayfa 3

"ALLAH ŞAHİDİM, BENİM İÇİM ÇOK RAHAT"

Sosyal medya hesabı Instagram’da 10 milyon takipçiye ulaşan güzel şarkıcı, sahte takipçi satın aldığı iddialarına, "Bilmiyorum, ben tek şunu biliyorum; ben hiç hayatımda nasıl sahte takipçi satın alınır bilmiyorum. Hiç yapmadım, Allah şahidim. Bazı insanlar hiç resim yüklemeyerek 30-40-100-1000 kişi takip edebiliyorlar. Bunlara sahte diyebilirsiniz. Ben kendimi biliyorum. Allah şahidim, benim içim çok rahat" şeklinde yanıt verdi.

39
Hadise'den sahte takipçi iddialarına yanıt! - Sayfa 4

"BAŞKA SORU!"

Şarkıcı Demet Akalın’ın geçtiğimiz günlerde Hadise’nin 10 milyon takipçiye ulaşması hakkında, "Kocası da yok, milyoncukları da... Yazık" açıklamasını soran muhabirlere Hadise, "Başka soru!" diyerek Demet Akalın’ın kendisi hakkındaki söylediği yorumları cevapsız bıraktı.

49