Magazin
14 Ağu 2017 10:54 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:03

Hadise’den ‘O Ses Türkiye’ açıklaması! Yeni sezonda olacak mı?

Şarkıcı Hadise, kardeşi Hülya Açıkgöz’ün sahibi olduğu Bodrum Yalıkavak Tilkicik Koyu’ndaki LaPlaj’da sevenleriyle bir araya geldi.

Konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hadise, geçtiğimiz gün kaşlarına saç ektirdiği şeklinde çıkan haberlerle ilgili olarak şunları söyledi: “Önce çok güldüm bu haberlere. Gerçekten öyle bir yöntem varmış ama ben bilmiyordum bunu. Kaşımda bu yöntem kullanılmadı, dövme de yapılmadı. Kaşta dövme sevmiyorum, yakışanlar var ama ben tercih etmiyorum. Kaşlarım çok inceydi ve daha dolgun bir kaş istedim. Benim uyguladığım yöntem şu. Kıl köklerine vitamin enjekte ediliyor ve bu yapılırken bir tonlama uygulandığı için ilk günler daha koyu renk duruyor.”

“ZAMANI GELİNCE ONU DA YAPABİLİRİM”
Estetik operasyonlar konusunda yaklaşımı sorulan Hadise, “Şu anda yüzümde bir şey yok ama zamanı gelince onu da yapabilirim. Kesinlikle estetiğe karşı değilim. Yapanları da destekliyorum” dedi.



Hadise, O Ses Türkiye jürisine Yıldız Tilbe'nin katılmasıyla ilgili olarak, “Çok heyecanlıyız yine. Geçen yıl da Sibel Can geldiğinde çok heyecanlanmıştık. Şu an tabii ki bizi ne bekliyor bilmiyoruz çünkü daha önce hiç Yıldız Tilbe ile jüri koltuğunda oturmadım ama onu çok seviyorum ve onun ne kadar iyi kalpli bir insan olduğunu biliyorum. Bu da bana yeterli. En sevdiğim şarkısı ‘Delikanlım' inşallah birlikte bu sene O Ses Türkiye'de bu şarkıyı okuruz" ifadelerini kullandı.

YILDIZ DELİ, GÖKHAN DELİ, BEN DELİ, MURAT DELİ

Hadise, "Bu sene yine çok enteresan olacak. Yıldız deli, Gökhan deli, ben deli, Murat deli" sözleriyle, diğer 3 jüri üyesinin değişmediğini açıklamış oldu.

“NORMALDE GİYEMEDİĞİM KIYAFETLERİ GİYİYORUM”
Kıyafetiyle de beğeni toplayan Hadise, “Normalde bu tarz kıyafetleri konserlerimde giyemiyorum çünkü koreografi oluyor, dans oluyor ve bu tarz bir kıyafetle bunları yapmam mümkün değil ama LaPlaj konserlerim sayesinde normalde giyemediğim kıyafetleri giyebiliyorum.



Bu kıyafetle de bugün kendimi prenses gibi hissediyorum.” dedi. Hadise röportajın ardından kendisini dinlemeye gelen tatilcilere unutulmaz bir gün yaşattı. Hadise'yi dinleyenler arasında Pascal Nouma da vardı. (Sözcü)