Hadise'den Kızılcık Şerbeti itirafı! 'Kızmasınlar ama...'

Ünlü şarkıcı Hadise, konuk olduğu YouTube kanalında kendisine yöneltilen soruları cevapladı.

Hadise'den Kızılcık Şerbeti itirafı! 'Kızmasınlar ama...' - Sayfa 1

Ünlü şarkıcı Hadise, iş insanı Mehmet Dinçerler ile olaylı bir şekilde boşandığından beri gündemden düşmedi. Özel hayatı, sahne tarzı ve iddialı seçimleri ile sık sık gündem olan ünlü şarkıcı, 'PurpleHej' adlı YouTube kanalına konuk oldu.

111
Hadise'den Kızılcık Şerbeti itirafı! 'Kızmasınlar ama...' - Sayfa 2

Son olarak çıkardığı 'Sevmiyo' şarkısının klibindeki sahneleriyle çok konuşulan ünlü şarkıcı Hadise, Türk dizilerine ilişkin soruya "Çok uzun" yanıtını verdi:

211
Hadise'den Kızılcık Şerbeti itirafı! 'Kızmasınlar ama...' - Sayfa 3

"Kızmasınlar ama herkes gibi ben de Kızılcık Şerbeti'ni izliyorum. Bu dizide özellikle süre beni rahatsız etmiyordu. Ama yeni sezonda senaryo beni bir tık rahatsız etti. Bir şey bana bir tık fazla gelince, inandırıcılık azalınca soğuyorum projeden. Tekrar dönebilirim ama soğuyorum. Yapacak hiçbir şey yok. O an kesiyorum. Sonuçta bir şey izliyorsun. 'Bu kadar da değil!' dediğim yerlerde, vakit kaybı gibi hissediyorum izlediğim sahneleri."

311
Hadise'den Kızılcık Şerbeti itirafı! 'Kızmasınlar ama...' - Sayfa 4

Şarkıcı Hadise Açıkgöz ile iş insanı Mehmet Dinçerler, yaklaşık bir yıl aşk yaşadıktan sonra 2022 yılının art ayında nişanlanmış, iki ay sonra da Çırağan Sarayı'nda yapılan sade bir törenle dünyaevine girmişlerdi.

411