Magazin
31 Oca 2021 16:39 Son Güncelleme: 31 Oca 2021 23:07

Hadise'den Bülent Serttaş'a Oryantal Didem göndermesi! "Dans sanattır, alkışlanır!"

İbo Show'un dün akşam ekranlara gelen yeni bölümünde Oryantal Didem dansıyla herkesi büyüledi. Konuklardan Bülent Serttaş'ın ise dans ettiği sırada Didem'den gözlerini kaçırması sosyal medyada gündem oldu. Söz konusu tepkilerin ardından Serttaş'a bir gönderme de ünlü şarkıcı Hadise'den geldi.

'İbo Show'da Oryantal Didem'in dans ettiği dakikalarda ilginç görüntüler ortaya çıktı. Bülent Serttaş'ın Oryantal Didem'in dans ettiği sırada gözlerini başka yöne çevirmesi sosyal medyadanın gündemine oturdu.

Didem Kınalı'nın bir fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşan Hadise paylaşımına “Dans alkışlanır, dans sanattır” notunu düştü. 

NE OLMUŞTU?

Uzun yılların ardından yayın hayatına tekrardan başlayan İbo Show her hafta reyting sıralarında en üst sıralarda yer alıyor. Ali Sunal, Muazzez Ersoy, Bülent Serttaş, Doğa Rutkay ve Oryantal Didem programın en son bölümünün konuklarıydı.

DİDEM'İN DANS PERFORMANSI BEĞENİLDİ

Uzun süreden beri televizyon ekranlarında görünmeyen Oryantal Didem'in dansı dün akşamki yayına adeta damga vurdu. Didem'in dans şovunda dikkat çeken diğer bir detay ise konuklardan Bülent Serttaş'ın dans ettiği anlarda Didem'i izlememek için sarf ettiği büyük çaba oldu.

DİDEMİ İZLEMEDİLER

Konuklardan Bülent Serttaş'ın Didem dans ederken orkestrayı izlemesi dikkatlerden kaçmazken konuyla ilgili olarak sosyal medyada binlerce paylaşım yapıldı ve Bülent Serttaş Twitter'da gündem oldu. Öte yandan Ali Sunal'ın da Didem'i izlemesi dikkatlerden kaçmadı.

Sosyal medyada konuyla ilgili olarak yapılan bazı paylaşımlar şu şekilde: