Hadise, Kim Kardashian'a benzemek için bakın ne yaptı?

Kaan Yıldırım ile yaşadığı aşkın yanı sıra Instagram paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Hadise'nin son fotoğrafı, Kim Kardashian'a benzeyince sosyal medyada olay oldu.

Hadise, Kim Kardashian'a benzemek için bakın ne yaptı? - Sayfa 1

Hadise'nin yeni sevgilisi Kaan Yıldırım ile yaşadığı aşk herkes tarafından konuşulurken bir sosyal medya paylaşımı, gündemi başka yöne çevirdi. Sürekli olarak Instagram hesabından yaptığı seksi paylaşımlarla takipçilerini büyüleyen Hadise, bu sefer makyaj seçimiyle dillere düştü.


117
Hadise, Kim Kardashian'a benzemek için bakın ne yaptı? - Sayfa 2

Instagram'da zaman zaman sıfır makyaj paylaşımlar yapan Hadise, bu kez doğal güzelliği bir kenara bırakıp Kim Kardashian makyajı yaptı. Hadise'nin bu değişimi ise takipçilerinin gözünden kaçmadı.


217
Hadise, Kim Kardashian'a benzemek için bakın ne yaptı? - Sayfa 3

Kalçasını da yaptırdığı söylenen Hadise, makyajında da Kim Kardashian tarzını seçince, güzel şarkıcının Kardashian'a benzemeye çalıştığı sosyal medya kullanıcıları tarafından konuşulur hale geldi.


317
Hadise, Kim Kardashian'a benzemek için bakın ne yaptı? - Sayfa 4

Hadise'nin benzemeye çalıştığı kişi Kim Kardashian olunca bir hayli konuşuldu. Paylaşımı yorum yağmuruna tutuldu. Ünlü şarkıcının takipçileri Hadise'nin fotoğrafını Kim Kardashian'la kolaj yapıp Instagram'da yayınladılar.


417