Hadise: Ben kendimi beğeniyorsam konu kapanmıştır

Son zamanlarda verdiği cesur pozlarla adından söz ettiren Hadise, dün sosyal medya hesabından bir dergi çekimi için verdiği pozları paylaştı. Hadise'nin "Ben kendimi beğeniyorsam o noktada konu kapanıyor" notunu yazdığı paylaşımı beğeni yağmuruna tutuldu.

Hadise: Ben kendimi beğeniyorsam konu kapanmıştır - Sayfa 1
Şarkılarındaki başarılarının yanı sıra konserlerinde giydiği kostümlerle gündeme gelen Hadise, bir dergiye kapak oldu. Çekimler için kamera karşısına geçen Hadise, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçilerinden tam not aldı.

113
Hadise: Ben kendimi beğeniyorsam konu kapanmıştır - Sayfa 2

"KİMSE KİMSEYİ BEĞENMEK ZORUNDA DEĞİL"

Dergiye röportajdan da bir kesiti fotoğraf paylaşımına yazan Hadise, "Hiçbir zaman bedenimin nasıl göründüğüyle alakalı bir korku içinde olmadım. Ayrıca kimse kimseyi beğenmek zorunda değil. Ben kendimi beğeniyorsam o noktada konu kapanıyor" dedi. Hadise'nin paylaşımı kısa sürede 268 bin beğeniye ulaştı.

213
Hadise: Ben kendimi beğeniyorsam konu kapanmıştır - Sayfa 3

İÇ ÇAMAŞIRSIZ CEKET GİYDİ

Hadise, dergi çekimlerinde giydiği fuşya renkli ceketiyle de günlerce konuşuldu. Ceketi içine herhangi bir şey giymeden tercih eden Hadise, "Bana doğru bak" notuyla Instagram hesabından bir video paylaşmıştı. Ünlü şarkıcının iç çamaşırsız yaptığı paylaşım ise 3.8 milyon görüntülenme almıştı.

313
Hadise: Ben kendimi beğeniyorsam konu kapanmıştır - Sayfa 4

O Ses Türkiye'de yıllardır jüri üyeliği yapan Hadise, çekimlerde giydiği dünyaca ünlü marka kıyafetleriyle de adından söz ettirmeye devam ediyor.


413