Magazin
22 Mar 2021 12:49 Son Güncelleme: 22 Mar 2021 12:51

Hadid kardeşlerin gerçek isimleri ortaya çıktı

Gigi ve Bella Hadid’in babası Mohamed Hadid, İstanbul ziyaretinde ilgi çekici açıklamalarda bulundu. Çocuklarının Arapça isimlere sahip olduğunu söyleyen Hadid, “Gigi’nin ismi Nur, Bella’nın ismi de Hayriye. Çünkü annesinin adı Hayriye biz onu Bella Hadid diye biliyoruz ama diğer adı Hayriye” dedi.

Dünyaca ünlü modeller Gigi ve Bella Hadid’in babası Mohamed Hadid, Türkiye’ye geldi. Sultanahmet’te lüks bir otele yerleşen milyarder iş insanı Hadid, basın açıklaması da yaptı. 20. kez Türkiye’ye geldiğini ifade eden Hadid, İskenderun’da da bir süre kaldığını söyledi.

Türkiye’yi sevdiğini söyleyen Hadid, şöyle konuştu:

“Yemeklerine bayılıyorum. O kozmopolit atmosferi yaşamak çok hoşuma gidiyor. Manzara inanılmaz. Dünyanın en güzel ülkelerinden biri. Bir dahaki sefer çocuklarımla geleceğim. Türkiye’nin güzel yerlerini birlikte keşfedeceğiz. Bodrum gittiğim yerlerden bir tanesiydi. Bundan sonra diğer yerlere de gitmek istiyorum. Alaçatı, Antalya, Kapadokya ve Gaziantep gibi yerlere de gitmek istiyorum. Özelikle Gaziantep’e gitmek istiyorum. Zeugma Müzesi’ni merak ediyorum. Ziyaret edeceğim”

“BELLA DİYE BİLİYORUZ AMA ADI HAYRİYE”
Hadid’in açıklamalarının ilgi çekici kısmı ise bütün çocuklarının Arapça isimleri de olduğunu söylemesi oldu. Dünyaca ünlü modellerden Gigi’nin isminin Nur; Bella’nın isminin ise Hayriye olduğunu söyleyen Hadid, şu ifadeleri kullandı:

“Marielle’nin ismi Zayn, Alan’ın ismi Emel, Gigi’nin ismi Nur, Bella’nın ismi de Hayriye. Çünkü annesinin adı Hayriye biz onu Bella Hadid diye biliyoruz ama diğer adı Hayriye. Gigi oğlunun adını da Khai koydu. Hayriye’nin kısaltılmışı oluyor. Oğlum Anwar Hadid’in adı da Enver. Benim adım Muhammet Enver. Oğlumun adı da Enver Muhammet. 5 çocuğumun Müslüman isimleri var”