Magazin
28 Mar 2013 11:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:06

HACI'YI BIRAKTI, YENİ AŞKI HURDACIYA YELKEN AÇTI!

Ünlü manken Özge Ulusoy Hacı Sabancı ile 1,5 yıl süren bir ilişkinin ardından yeni bir aşka yelken açtı.

Manken Özge Ulusoy, Hacı Sabancı ile 1.5 yıl süren bir ilişki yaşamıştı. Her yerde mutluluk pozları veren ikilinin ayrılık kararı ise geçtiğimiz haftalarda magazin kulislerinde bomba etkisi yaratmıştı. Hacı Sabancı'nın, terk ettiği Ulusoy'la ayrılığın hemen ardından, sık sık karşılaşması kafaları karıştırmış, ikilinin gizli saklı görüşüp ilişkilerine devam ettiği konuşulmuştu. Çünkü Hacı Sabancı, ailesi Özge Ulusoy'la beraberliğini onaylamadığı için ünlü mankenden ayrılma kararı almıştı. Herkes ilişkinin devam ettiğini düşünmeye başlamışken Özge Ulusoy bombayı patlattı.
 
YENİSİ HURDACI
 
Posta'nın haberine göre, Özge Ulusoy, Pazar günü objektiflere yakalandı. Kuruçeşme'deki Les Ottomans otelde görüntülenen Ulusoy yalnız değildi. Güzel manken İzmit'te hurdacılık yapan ve 25 yaşında olan Ozan Çelik ile yeni bir aşka yelken açtı. Çiçeği burnunda çiftin oldukça mutlu olduğu gözlerden kaçmadı. Ulusoy ve Çelik, Pazartesi akşamı da Etiler'de sosyetenin uğrak yeri olan bir mekandaydı.

KORUMASIZ ÇIKMIYOR
 
İzmit'li hurdacı Ozan Çelik adını magazin sayfalardan hatırlayacağınız bir isim. Çelik'in adı Mehmet Ali Erbil'in eski eşi Tuba Coşkun'la ve yakın zamana kadar da eski manken Deniz Akkaya ile anılıyordu.
 
Ayrıca Ozan Çelik, Bebek'te dört korumayla dolaşması ve korumalarının olay çıkartmasıyla gazetelere konu olmuştu. Ozan Çelik için 'Çakma Barzani' diyenler bile olmuştu.