Polemik & Kulis
23 Eyl 2022 00:59 Son Güncelleme: 23 Eyl 2022 01:02

Hacı Yakışıklı'dan bomba kulis: "İYİ Parti Mansur Yavaş'ı istemiyor çünkü..."

tv100'de Erdoğan Aktaş ile Sağlı Sollu programının konuklarından olan Yeni Akit Gazetesi Ankara Temsilcisi Hacı Yakışıklı'dan 6'lı masa ve cumhurbaşkanlığı adayıyla ilgili bomba kulis bilgisi geldi.

tv100'de yayınlanan Erdoğan Aktaş ile Sağlı Sollu programının konukları Barış Yarkadaş, gazeteci Gürkan Hacır, Yeni Akit Ankara Temsilcisi Hacı Yakışıklı ve hukukçu Serkan Toper oldu.

6'lı masa, seçim ve cumhurbaşkanlığı adaylığının konuşulduğu programda Hacı Yakışıklı aldığı kulis bilgisini aktardı.

Yakışıklı, İYİ Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın cumhurbaşkanlığı adaylığını istemediğini söyledi.

Yakışıklı "Bir bilgi olarak söyleyeyim. 6'lı masayı iyi bilen biri şunu söyledi. İYİ Parti, Mansur Yavaş'ı da istemiyor. Çünkü biz hep İYİ Parti'nin Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nu istiyor zannediyoruz. Hayır, 'Mansur Yavaş'ı istemiyor' dedi. Yarın Mansur Yavaş cumhurbaşkanı adayı oldu. Millet ya da Cumhur İttifakı sonuçta her ikisi de yüzde 45 oy alacak. Her iki ittifak da yüzde 45 oyu alacak. İYİ Parti’nin gösterdiği aday olarak öne çıkan Yavaş yüzde 45 oy aldıktan sonra İYİ Parti’nin başına geçmek istemez mi? İYİ Parti’de bu konuşuluyormuş. İYİ Parti'nin handikapının da bu olduğunu öğreniyoruz. " ifadelerini kullandı.