Gündem
29 Mayıs 2013 09:43 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:11

HABERVAKTİM NİHAT DOĞAN'A SAVAŞ AÇTI!

Akit gazetesinin uzantısı Habervaktim sitesi, alkol yasağına karşı tavır alan Nihat Doğan'a ağır hakaretlerde bulundu.

İşte habervaktim sitesindeki o haber..

Alkol Düzenlemesi Kimyasını Bozdu

Geçtiğimiz hafta Meclis’ten geçen alkollü içkilerin satışıyla ilgili düzenleme, özellikle ‘gece hayatında’ alkoliklere ve ayyaşlara ‘sanat satan’ birtakım sözde ‘sanatçıların’ kimyasını fena halde bozmuş durumda.

Geçtiğimiz hafta Meclis’ten geçen alkollü içkilerin satışıyla ilgili düzenleme, özellikle ‘gece hayatında’ alkoliklere ve ayyaşlara ‘sanat satan’ birtakım sözde ‘sanatçıların’ kimyasını fena halde bozmuş durumda.

Alkollü içki üretimi yapan firmalar bile, ‘düzenlemeler bizi fazlaca etkilemez’ değerlendirmelerinde bulunurken, iyice zıvanadan çıkan ‘sanat tüccarları’ arasında anlı şanlı şarkıcı türkücüler bulunuyor.

Bunların arasında başı çeken Nihat Doğan ise, twitter hesabından ‘zeka pırıltıları barındıran’ paylaşımlarına hız vermiş durumda.

Daha öncede alkol ile zemzem arasında tuhaf kıyaslamalar yapan ‘sanatçının’ dün gece, “Kullandığınız teknolojik aletleri zemzem suyu içenler mi icat etti” şeklinde bir paylaşımda bulunduğu konuşuluyor. Paylaşımı, birkaç dakika içinde sildiği belirtilen Nihat Doğan’ın bu tavırları, ‘kimyası iyice bozuldu’ değerlendirmelerine sebep oluyor.

Nihat Doğan, “İyi insan içkide içse iyidir, Kötü insan zemzem de içse kötüdür…” gibi ‘değerlendirmelerde’ bulunurken, Hükümetin alkol düzenlemesini eleştirdiği için, zabıta ekiplerinin inşaatına baskın düzenleyerek ceza kesmeye kalktıklarını da öne sürdü. Nihat Doğan’ın bundan böyle dünyada ve Türkiye’de yaşanacak bütün olumsuzları alkol düzenlemesine bağlamasından korkuluyor.

TELEKIZ REZALETİNDEN NE HABER NİHAT?

Nihat Doğan’ın adı 2011’de türkücü İzzet Yıldızhan ile birlikte “telekız rezaleti”yle gündeme gelmişti.  İzzet Yıldızhan ile Nihat Doğan’ın Ankara’daki beş yıldızlı bir otelde para karşılığı birlikte oldukları hayat kadınlarına ardından dayat attıkları iddia edilmişti. Yıldızhan, önce, otel odasına çağırdığı 4 telekızdan ikisini dövdüğünü reddedip, basında yer alan haberlere tepki gösterirken, otel odasındaki “seks âlemi” ve “kadınlardan biri ile ters ilişkiye girme çabasını” Emniyet’te bizzat kendisinin anlattığı ortaya çıkmıştı. Nihat Doğan da, “Odaya sadece uğradım” demişti ancak telekızlar, Nihan Doğan’la da yattıklarını anlatmışlardı.

(habervaktim)