Medya
23 Oca 2023 21:56 Son Güncelleme: 24 Oca 2023 00:21

Habertürk'ün ‘Karne hediyesi et' haberi yalan mı? ‘Çocuğumun kulağına fısıldayıp söylettiler’

Habertürk'te yayınlanan 'Karne hediyesi et' haberi anne Günay Güney'in yaptığı yeni açıklamalar ile farklı bir boyut kazandı. Anne Günay Güney çocuğunun kullandığı sözlerin Habertürk TV'de yayınlanan kısımlarının muhabirin yönlendirmesi ve kulağına fısıldanması ile olduğunu belirterek, "Bizi seçim malzemesi yaptılar. Çocuğumun üzerinden rant elde ettiler. Çocuğumun hiçbir şeye ihtiyacı yok" sözlerini kullandı.

Habertürk’te et fiyatlarıyla ilgili yapılan bir haberde konuşan çocuğun sözleri gündem oldu. Muhabirin soru sorduğu bir çocuk, "Annem karne hediyesi et aldı" dedi. Muhabir çocuğu 'tebrik' ederken kasap ise, "Karne hediyesi kasap abisinden 3 kalem pirzola" diyerek eti çocuğa uzattı. Olay sonrası anne Günay Güney, Habertürk'te yayınlanan habere tepki göstererek gerçekleri tek tek açıkladı.

"HAFTANIN 3 GÜNÜ GİTTİĞİM KASAP"

Sabah'a konuşan anne Günay Güney, "Haftanın 3 günü gittiğim kasap. Gırgır olsun diye çocuğuma et uzattı. Bu da senin karne hediyen olsun dedi. Orada da medya vardı." dedi.

"ÇOCUĞUMUN KULAĞINA FISILDAYIP SÖYLETTİLER"

Çocuğunun, 'Babam bana tabletim bozuldu, tablet hediye alacak' şeklindeki konuşmasının kaydedilmediğini vurgulayan Anne Güney, çocuğunun kulağına fısıldanıp çarpıtılan ifadelerin söyletildiğini aktardı.

"BİZİ SEÇİM MALZEMESİ YAPTILAR"

Anne Güney, "Bizi seçim malzemesi yaptılar. Çocuğumun üzerinden rant elde ettiler, evimiz var, arabamız var. Dükkanımız var. Çocuğumun hiçbir şeye ihtiyacı yok. Gayet rahat. Babası her istediğini alır." dedi.

"HAFTANIN 2-3 GÜNÜ ET ALMAYA GELİRLER"

Kasap Zafer Kadife ise aile ile ilgili "Evleri var, arabaları var. Babasının işleri çok iyi. Haftanın 2-3 günü et almaya gelirler. Ayaz hiç pirzola yemez. Hep tavuk ve köfte yer. Ayaz'a annesinden izin alarak, 'Pirzola versem yese şampiyon olur mu?' dedim. 'Al Ayaz Zafer abinden sana pirzola, yiyecek misin?' deyince 'Yiyeceğim' dedi. Ben sevindim." sözlerini kullandı.