Polemik & Kulis
12 Nis 2023 11:28 Son Güncelleme: 12 Nis 2023 11:48

Habertürk’ten Sözcü TV’ye üst düzey transfer! Program da sunacak...

Alişer Delek yönetiminde yayın hayatına devam eden Sözcü TV'de transferler durmuyor. Sektörden güçlü isimleri kadrosuna katmaya devam eden Sözcü Tv’nin son transferi Habertürk’ten oldu.

Habertürk’ten Sözcü TV’ye üst düzey transfer haberi geldi. Yaklaşık 4 yıl Haber Global’de çalıştıktan sonra geçtiğimiz yıl Temmuz ayında Habertürk’e transfer olan Damla Turgutlu Soybaş’ın yeni adresi Sözcü TV oldu. MedyaRadar’ın özel haberine göre Yurt Haberler Müdürü olan Damla Turgutlu Soybaş, aynı zamanda kanalda program da yapacak.

 

DAMLA TURGUTLU SOYBAŞ KİMDİR?

Marmara Üniversitesi İletişim fakültesi mezunu olan S Damla Turgutlu Soybaş, mesleğe 2005 yılında Kanal D Haber’de stajyer olarak adım attı.

Mehmet Ali Birand’ın son öğrencisi olan Damla Turgutlu Soybaş, 2007 yılında Kanal D Haber kadrosunda muhabir olarak çalışmaya başladı.

Kameraman Mustafa Soybaş ile evli olan tecrübeli gazeteci aynı zamanda eski Yeşilçam oyuncusu Ahmet Turgutlu, nam-ı diğer Ahmet Kostarika’nın torunudur.

Deneyimli muhabir uzun yıllar çalıştığı Kanal D ile Mayıs 2018'de yollarını ayırmıştı. Daha sonra Haber Global'de çalışmaya başlamıştı. En son Habertürk’te görev alan Damla Turgutlu Soybaş, kariyerine Sözcü TV’de Yurt Haberler Müdürü olarak devam edecek.