Polemik & Kulis
05 Eki 2020 10:33 Son Güncelleme: 05 Eki 2020 10:59

Habertürk'ten skandal 'Azerbaycan' hatası! (Medyaradar/Özel)

Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki çatışmalar 7'nci günde devam ederken, Ermenistan ordusu, dün füzeyle Azerbaycan'ın en büyük ikinci kenti Gence'nin şehir merkezine saldırdı.

Azerbaycan ordusunun Karabağ'a ilerleyişi sürerken, Ermenistan yine sivilleri hedef aldı. Ermenistan ordusu, Azerbaycan'ın tarihi ve en büyük ikinci kenti olan Gence'ye füzeli saldırı düzenledi.

1 ÖLÜ, 4 YARALI
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hikmet Hacıyev, Ermenistan tarafından atılan 6 füzenin şehre isabet ettiğini duyurdu. Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı ise Twitter hesabından yaptığı paylaşımda saldırıyı doğrulayarak, ilk belirlemelere göre saldırıda 1 kişinin öldüğünü, 4 kişinin yaralandığını açıkladı.

TOPLAM 22 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Azerbaycan Savunma Bakanlığı ise Twitter hesabından Azerbaycan'ın Terter, Beylegan bölgeleriyle Gence kentine yönelik Ermenistan saldırılarında şimdiye kadar toplam 22 kişinin hayatını kaybettiğini, 74 kişinin ise yaralandığını duyurdu.

HABERTÜRK'TEN SKANDAL HATA

Habertürk internet sitesi ise Ermenistan ordusunun Azerbaycan'ın dün Gence şehrine düzenlediği füzeyle saldırıda 2'si çocuk 24 kişinin hayatını kaybettiğini, 74 kişinin ise ağır şekilde yaralandığını yazarak bir skandala imza attı.