Polemik & Kulis
11 Eyl 2020 14:13 Son Güncelleme: 11 Eyl 2020 14:27

Habertürk'ten ayrılmıştı, Olay TV ile anlaştı! Ünlü ekran yüzü imzayı attı...

Birbiri ardına yaptığı flaş transferlerle adından sıkça söz ettiren Olay TV yine deneyimli bir isimle el sıkıştı.

Merkezini İstanbul’a taşıyıp, kadrosunu güçlendiren Olay TV’den bir transfer haberi daha geldi.

Medyaradar’ın ulaştığı bilgilere göre; kanal son olarak deneyimli isim Erhan Yılmaz ile anlaşmaya vardı. Yılmaz bülten sorumlusu editör olarak görev yaptığı Habertürk TV'den geçtiğimiz yıl ayrılmıştı.

Olay TV Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Sarılar ile görüşerek kanalın 'sunucu' kadrosuna katılan Erhan Yılmaz imza attığı anları "İmzayı attık, Allah utandırmasın" sözleriyle sosyal medyadan paylaştı.

Süleyman Sarılar yönetimindeki Olay TV daha önce Nevşin Mengü, Özlem Akarsu Çelik, Duygu Demirdağ, Ali Ekber Aydın, Şafak Ongan, Nazlı Bolak, Evren Aydın, Bülent Akdeniz, Mesut Çiftçi, Ayhan Kudat, Tarık Ünlü, Abdullah Demir, Kenan Şener, Alican Uludağ gibi deneyimli isimleri bünyesine katmıştı.

Merkezini Bursa’dan İstanbul’a taşıyan kanalın Ekim ayında izleyici ile buluşması bekleniyor.

ERHAN YILMAZ KİMDİR?

Erhan Yılmaz  1997 yılında TRT İstanbul televizyonunda mesleğe adım attı. Sırasıyla ATV, TGRT, Star TV, Habertürk, Kanal 1 ve Uğur Dündar'la Arena programında çalıştı.

Bloomberg HT'yi kuran ekipte yer aldı, TRT1 Ana Haber'de editörlük ve perfore spikerliği yaptı. Akademik alanda da faaliyet gösteren deneyimli haberci, televizyon haberciliğine sosyal medyanın etkilerini araştıran bir yüksek lisans tezine de imza atmıştı.