Medya
16 Ara 2022 21:24 Son Güncelleme: 16 Ara 2022 22:06

Habertürk’ten ayrılan ünlü sunucu Mine Sarı, Haber Global’le anlaştı!

Geçtiğimiz günlerde ‘yanlış’ vurgusunun yer aldığı bir mesajla Habertürk’e veda eden ekran yüzünün yeni adresi belli oldu.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Habertürk'ten ayrıldığını ifade eden ünlü sunucu Mine Sarı Haber Global’le anlaştı.

"ÇOK MUTLUYUM"

Sevenlerine güzel haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyuran Mine Sarı, "Çok mutluyum, çok heyecanlıyım" yorumunu yaptı.

AYRILIĞINI BÖYLE DUYURMUŞTU

Mine Sarı Habertürk'teki görevini bıraktığını bu sözlerle duyurmuştu: “Bazen yanlış yerden, bazen de yanlış insandan veya yanlış histen doğru zamanda gidebilmek çok güzel. Zaman zaman dev bir kağıt kesiği gibi acıtmış olsa da, bir sabah uyanıyorum ve o his bitmiş oluyor. Yeri bomboş. Yeniliklere yer açılmış. İşte bu sabah da öyle bir sabah. Bugün itibarıyla Habertürk'teki görevimden kendi isteğimle ayrılıyorum”

MİNE SARI KİMDİR?

Mine Sarı, 8 Eylül’de dünyaya geldi. Bir dönem Lig TV'de çalışan başarılı isim Mine Sarı, Turkuaz Medya Grubu bünyesindeki A Haber'de de görev aldı.

A Haber'deki görevinden ayrıldıktan sonra Habertürk TV'ye geçti. Mine Sarı, Habertürk ekranlarında gece spikerliği görevini üstleniyordu.