Medya
01 Nis 2023 15:37 Son Güncelleme: 01 Nis 2023 16:34

Habertürk'ten ayrılan ünlü sunucu Babala TV ile anlaştı!

Babala TV yeni transferiyle iddiali bir işe imza atıyor.

Başarılı ekran yüzü Okan Ateş geçtiğimiz aylarda Habertürk'ten ayrılmıştı. Bir süredir dijital medyada içerik üreten Ateş'in yeni adresi Babala TV oldu.

Her hafta yayınlanacak "Kim Haklı" programını sunacak olan başarılı televizyoncu güncel konularda fikir ayrılıkları yaşayan uzmanları konuk edecek.

Okan Ateş'in Babala ile anlaşması bu videoyla duyuruldu:

OKAN ATEŞ KİMDİR?

Basın sektörüne 16 yaşındayken başlayan Okan Ateş, 2010 yılında SKY Türk'te yayınlanan "Empati TV" programında yardımcı yönetmenlik yaptı. Ardından Kanal D Haber'de staja başlayan ve Mehmet Ali Birand'ın isteğiyle Kanal D Haber’de kalan Ateş, 1 yıl İstanbul istihbarat masası 1 yıl da yurt haber masasında çalıştı.

2013 yılında GSTV'ye muhabir olarak giden Ateş, aynı kanalda ana haber ve birçok programı sundu, 2015 Eylül ayında GSTV’den istifa etti. Daha sonra Sporx.com ve Radyospor'da çalışan Okan Ateş, 2016 Mayıs ayında 24TV Haber Merkezi'ne muhabir olarak transfer oldu.

Yaklaşık 1.5 yıl içinde birçok özel habere imza atan ve ödüller alan genç isim daha sonra Habertürk'e transfer oldu.

Burada da özellikle Taksi-Uber davası ve Acil servislerdeki yoğunluk haberleriyle ses getiren Ateş 5 yıl boyunca spikerlik yaptığı kurumdan ayrıldı.

ETİKETLER
#Okan Ateş #babala tv