Polemik & Kulis
17 Mayıs 2023 13:29 Son Güncelleme: 17 Mayıs 2023 14:57

Habertürk’te transfer rüzgarları! 5 yeni isim kadroya dahil oldu…

Habertürk’ten art arda transfer haberi geldi. 4'ü muhabir 5 yeni isim kadroya katıldı.

Habertürk’ten art arda transfer haberleri geldi. MedyaRadar’ın özer haberine göre 4'ü muhabir olmak üzere toplam 5 yeni isim kadroya katıldı.

CNN Türk'te görev yapan Ceylan Sever ve Buse Deviren, Kanal D Haber Merkezi'nde görev yapan Elif Yavuz, DHA ve Kanal D Haber Merkezi'nde görev yapan Yalın Onat Ergör Habertürk’e transfer oldu. Kanalın haber ekibine katılan bir diğer isim ise editör Emrah Kavak oldu.

 

CEYLAN SEVER KİMDİR?

Ceylan Sever, 6 Mayıs 1993 tarihinde İstanbul’da doğdu. Beykent Üniversitesi Televizyon Haberciliği bölümünü tamamladı. İlk olarak TV8’de staj yapmıştır. Muhabir olarak başladığı kariyerine, Vatan gazetesi, Hürriyet, CNN Türk gibi kuruluşlara yer verdi. Şimdilerde Habertürk kadrosunda yer almaktadır.

 

BUSE DEVİREN KİMDİR?

İstanbul Bilgi Üniversitesi mezunu olan Buse Deviren, aslen Hataylıdır. Daha önce Woman TV ve Atv’de görev alan, son olarak ise CNN Türk ekranlarında muhabir olarak çalışan Buse Deviren, şimdilerde kariyerine Habertürk’te devam edecek.

 

ELİF YAVUZ KİMDİR?

Elif Yavuz, Erciyes Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü mezunudur. Abdullah Gül Üniversitesi, DHA, TürkMedya ardından da son olarak Kanal D’de görev alan isim Habertürk’te kariyerine devam edecek.

 

YALIN ONAT ERGÖR KİMDİR?

Kanal D, UçanKuş, DHA ve ardından da tv100’de görev alan Yalın Onat Ergör, şimdilerde Habertürk’te görev almaktadır.

 

EMRAH KAVAK KİMDİR?

Sakarya Üniversitesi Gazetecilik lisans bölümünden mezun olan Emrah Kavak, CNN Türk bünyesinde Yurt Haberler Editörü olarak görev aldı. Şimdilerde ise Habertürk kadrosuna dahil oldu.