Gündem
10 Nis 2019 08:51 Son Güncelleme: 10 Nis 2019 09:51

Habertürk'te Ekrem İmamoğlu yazısına 'Altaylı' makası

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, medya patronlarını isim vererek eleştiren Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi. Yılman'ın eleştirilerinden Fatih Altaylı da nasibini almıştı ancak...

Habertürk yazarı Sevilay Yılman dün bir yazı kaleme aldı.

Yazının hedefinde Kartal'daki konuşmasında medya gruplarını hedef alan Ekrem İmamoğlu vardı.

Yılman'ın yazısının başlığında "Habertürk'e büyük bir özür borçlusunuz İmamoğlu!" İfadesi yer alıyordu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nu "Ciner Ailesi" ve "Habertürk"ü tehdit ettiği gerekçesiyle kıyasıya eleştirdi.

Yılman'ın İmamoğlu'nu sert bir şekilde eleştirip, çalıştığı Habertürk'e sahip çıktığı yazıyı aşağıda okuyabilirsiniz.

İmamoğlu'nun Habertürk'ten özür dilemesini isteyen Yılman'ın yazısında eleştirdiği bir isim daha vardı.

O isim Habertürk yazarı Fatih Altaylı'ydı.

Çünkü Fatih Altaylı İmamoğlu'na medyayı eleştirdiği sözler için hak vermiş ancak "Bunlara takılmayın, manşetlere rağmen kazanmalısınız" demişti.

Sevilay Yılman da aynı yazısında, patronunu eleştiren İmamoğlu'na destek veren yazısı nedeniyle Altaylı'yı şu sözlerle hedef aldı: "Yıllarca bu sektörde Genel Yayın Yönetmenliği yapmış Altaylı'nın böyle bir mecburiyet olmadığını çok iyi bildiğini eminim de...İmamoğlu'na "Haklısın" derken aynı zamanda kendisinin de büyük emekler sarf ettiği Habertürk'e haksızlık ettiğinin farkında mı? İşte ondan emin değilim...."

Yılman'ın yazısında Altaylı'yı eleştirdiği bölüm, Habertürk'ün internet sitesinde yayımlandıktan kısa süre sonra kaldırıldı.

İmamoğlu'na sert eleştirilerin yer aldığı yazıdan, Altaylı ile ilgili bölümün neden ve hangi amaçla çıkarıldığı anlaşılamadı...