Spor
21 Haz 2023 20:47 Son Güncelleme: 21 Haz 2023 21:13

Habertürk’te Aziz Yıldırım krizi! Başkan Ali Koç Habertürk yönetimine baskı mı yaptı?

Seçimden önce muhalif isimleri konuk olarak yayınlara alan ve bu nedenle sık sık AK Parti ve MHP'li yetkililerin hedef aldığı Habertürk'te krizler bitmek bilmiyor… Son krizin adı ise Fenerbahçe’nin efsane başkanı Aziz Yıldırım oldu.

Ünlü iş insanı Aziz Yıldırım'ın bu akşam Habertürk TV'de katılacağı canlı yayının iptal olduğu duyuruldu.

Gerekçeyi programın moderatörü Mehmet Akif Ersoy, Twitter hesabından yaptığı açıklamada duyuruyordu: "Bugün saat 21.00’da Habertürk Tv de FB Kulübü eski Başkanı Sn. Aziz Yıldırım ile yapmayı planladığımız program sağlıkla ilgili rahatsızlığım sebebiyle yapılamayacaktır. İzleyicilerimizin bilgisine sunarım…"

Ancak gelin görün ki, ‘kazın ayağının pek de öyle olmadığı’ Habertürk koridorlarında konuşuluyor… İddiaya göre her daim kazanın kaynadığı Fenerbahçe’de Ali Koç’un kamuoyunda ‘Alo Fatih’ olarak da bilinen ve Habertürk’ün yönetiminde yer alan Fatih Saraç’a yoğun baskısı sonrasında kanal yönetiminin bu kararı aldığı yönünde.

Bilindiği üzere Fenerbahçe’nin şampiyonluk hasreti 9 yıla çıkmış ve Fenerbahçe taraftarı sosyal medyada Başkan Ali Koç ve yönetimini 'istifaya' çağırmıştı. Fenerbahçe’de 2022-23 sezonunda kulüp tarihinin harcama rekoru kırılmış (43 milyon Euro) ancak yine de mutlu sona ulaşılamamıştı...

Ali Koç'a tarihi farkla kaybeden ve 20 yıl yürüttüğü başkanlığı devreden Aziz Yıldırım’a, sosyal medyada taraftarlar "Babalar evlatlarına küsmez, geri dön başkan" çağrısı yapmıştı.
Aziz Yıldırım, Show TV ana haber spikeri ile hayatını birleştiren Mehmet Akif Ersoy’un nikahına da katılmıştı.