Gündem
28 Eyl 2011 14:04 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:51

HABERTÜRK'E ''HAYAT'' GELDİ! YENİ SİTENİN YAYIN DİREKTÖRÜ KİM OLDU?(MEDYARADAR/ÖZEL)

Ciner Yayın Holding "hthayat" isimli yeni bir kadın ve yaşam sitesi açtı.

Habertürk koridorlarında bugün yüksek topuklu ayakkabıların sesi, koşturan çocukların kahkahaları ve yepyeni bir heyecan var.
Ciner Yayın Holding internet grubu yöneticilerinden Pınar Reyhan Özyiğit’in yayın direktörülüğünü yaptığı yeni bir kadın ve yaşam sitesi açtı. Adresi www.hthayat.com
4000’den fazla özel haber ile yayına başlayan site ziyaretçi akınına uğradı. Bugün saat 15.00 itibarı ile binada bir özel parti verilecek ve partiden detaylar sitede eş zamanlı olarak yayınlanacak.
TV kanallarında reklam filmleri de dönen, tüm yazarların ve ekibin gece elbiseleri ve mücevherler ile rol aldığı filmde tam 3 milyon dolar değerinde gerçek mücevher kullanıldı.
Sitede, Hande Şarman’dan aşk ve ilişkiler üzerine yorumlar, "Hayatım dizi" diyen Oya Doğan’dan set izlenimleri ve sektörün bilinmeyen gerçekleri, Hande Kazanova’dan yıldızların dili, Ceren Akdağ Şahin’den hayat bilgisi, Meltem Öksüm’den gelin adaylarına tavsiyeler, Ece Saruhan’dan sanat dünyasının seçkin isimleriyle aşk röportajları, Arzu Akgün’den kehanetler, Esin Övet’ten magazine dair son gelişmeler, Altuğ Vergiliel’den teknoloji dünyasının tüm sırları, Oben Budak’tan gece hayatı, Selin Kutucular’dan mutfak tüyoları, Ebru Erberdi’den gezme tozma rehberi, Dilek Kırcaoğlu’dan psikoloji, Esra ve Petek’ten ise davet ve organizasyon üzerine yazılar okuyacaksınız.
TV programı için de hazırlık yapan ekip yayın zamanlaması konusunda sır vermiyor!

MEDYARADAR/ÖZEL