Gündem
21 Şub 2015 11:44 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:04

Habertürk yazarı DM yerine tweet attı, sosyal medya karıştı!

Haberturk yazarı Nihal Bengisu Karaca'nın gece yarısı attığı tweetler sosyal medyayı karıştırdı.

Kendisine milletvekilliği teklifi gelmediği için sitem eden Karaca, DM'den yazmak yerine Tweet atınca olanlar oldu.

Kısa süre içinde tweetleri silen ve  twitter hesabının ele geçirildiğini iddia eden Karaca'nın takipçileri söylediklerine inanmadı.

İşte özel yazışmasını yanlışlıkla twitter üzerinden açık olarak yazdığı iddia edilen Nihal Bengisu Karaca'nın o twitleri:



HESABIM ELE GEÇİRİLDİ

"Benim evliliğim ço zarar gördü bu süreçte" diyen ve Milletvekilliğini işaret ederek, "Teklifin T'si bile gelmedi. Bu da Davutoğlu ekibinin vefa ölçülerini iyi gösteriyor" sözleri ile sitem eden tweetlerin ardından Nihal Bengisu Karaca şu açıklamayı yaptı:

Hesabım ele geçirildi, PC çöktü. Şifre değiştirme işlemleri uzun sürdü. Az önce bu hesaptan paylaşılan yazışma bana ait değil" diye yazdı.



TAKİPÇİLERİ AÇIKLAMAYA İNANMADI

Karaca'nın hesabım ele geçirildi açıklamasına sosyal medyadan takipçileri "hesabını ele geçirenler nasıl bir senaryo kurgulamış olmalı ki, yazacak o kadar çok şey varken, milletvekili olamadığı için davutoğlu'na dargınlığını yazmışlar." diyerek inanmadıklarına işaret ederken, Taraf yazarı Mehmet Baransu ise bir dizi tweet ile Karaca'yı sert bir şekilde eleştirdi.