Medya
02 Mar 2018 11:41 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:03

Habertürk yazarı 'Çukur’un planını açıkladı: İdris Baba, Vartolu’yu bağrına basıp...

İdris ile Vartolu yüzleşmesinde neler yaşanacağı merak konusu oldu.

Show TV'de yayınlanan reyting rekortmeni 'Çukur' dizisinin yeni bölümünde, 'Vartolu Sadettin' ile 'idris Koçovalı'nın buluşması nihayet gerçekleşiyor.

Habertürk Gazetesi yazarı Esin Övet'in, "Çukur’un planını açıklıyorum" başlıklı yazısı şöyle:

"Tamam, şimdi sıkı durun. 'Çukur'un bu haftaki bölümünde neler olacak, açıklıyorum. İdris Baba ve Vartolu buluşacak. Sarılacak, hasret giderecek. Barışacak ve İdris Baba, Vartolu’yu bağrına basıp kuvvetlerini birleştirecek. Hatta sonrasında Beyefendi için çarpışacaklar. Sonra mutlu mesut yaşayacaklar.

Vartolu, Sadiş ile evlenecek. Çocukları olacak. (Tabii burada instagram’da gözleri yukarıya bakan şaşkın emoji şeklini hayal ediniz!) Şaka, öyle bir şey yok.

Senaristle dostluğum yok. Kendi senaryomu yazmaktayım şu an. Her hafta kendi ‘Çukur’ senaryomu yazdığım bakidir tabii. Ben sadece Vartolu, yani Erkan Kolçak Köstendil’in yeniden diziye girmesine sevinenlerdenim. Hatta Vartolu’nun nasıl kaçtığını merak edip bekleyenlerdenim. Bu hafta onu da göreceğiz. Ve İdris Baba ile Vartolu buluşmasını. Yani, önemli bir bölüm geliyor. Ve merakla bekliyorum. Çünkü dizi iki bölümdür onsuz gerçekten eksikti.

Erkan Kolçak Köstendil de instagram’da tam Vartolu’nun görüneceği dakikalarda, 'Eve dönüş' fotoğrafı paylaştı. O zaman hoşgeldin 'Vartoliii'.