Polemik & Kulis
04 Nis 2020 16:47 Son Güncelleme: 04 Nis 2020 16:52

"HaberTürk TV'ye çıktığım için atıldım" demişti...O profesörle ilgili şok belge ortaya çıktı!

Habertürk TV'de Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu programdaki tartışmasıyla gündeme gelen Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu'yla ilgili yeni bir iddia ve belge ortaya atıldı.

Habertürk TV'de Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu programı terk etmesiyle gündeme gelen Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu programa çıktığı için Koç Üniversitesi tarafından kovulduğunu açıkladı.

Çilingiroğlu konuyla ilgili olarak "Koç Üniversitesi gönderdiği bir maille misafir profesörlük görevime son vermiş. Gerekçesi yayına izinsiz çıkmak. Beni atsan ne olur atmasan ne olur. Benim sana ihtiyacım yok" açıklamasını yaptı.

Çilingiroğlu'nun yayından 4 gün önce Koç Üniversitesi tarafından görevden alındığı iddia edildi.

Gazeteci Ersoy Dede, Koç Üniveristesi'nin 27 Mart 2020 tarihinde Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu'na gönderdiği görevden alınma yazısını "Öyle anlaşılıyor ki Sn. Çilingiroğlu canlı yayında değil, yayından dört gün önce görevden alınmış. Ve öyle anlaşılıyor ki vatansever olduğu için değil, başka bir üniversitede göreve başladığı için.. yani ne gerek vardı insanlara bu pozu yapmaya?! Seven yine severdi seni be hocam" notuyla paylaştı.