Polemik & Kulis
03 Tem 2017 11:56 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:57

Habertürk TV'nin ünlü ekran yüzü İstanbul Emniyeti'ne gelin gitti! (Medyaradar/Özel)

Habertürk'ün ünlü ekran yüzü Benan Kepsutlu dünya evine girdi. Kepsutlu’nun bu mutlu günündeki en özel karelere Medyaradar ulaştı.

Habertürk TV'nin güzel ve başarılı sunucusu Benan Kepsutlu, İstanbul Emniyeti Şube Müdürü Özgür Taşdemir ile hayatını birleştirdi.  Beylerbeyi Bosphorus Palace'da gerçekleşen nikah töreni, devletin önemli isimlerini de bir araya getirdi.

DİKKAT ÇEKEN NİKAH ŞAHİTLERİ

Törende Benan Kepsutlu'nun nikah şahitliğini eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Bedrettin Dalan, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar ve Ciner Medya Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ yaptı. Özür Taşdemir'in nikah şahitleri ise İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan ile İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan oldu. 

BENAN KEPSUTLU KİMDİR?

Kanal D Haber, BBC News ve CNN Turk'te uzun yıllar muhabirlik yaptıktan sonra, TRT TÜRK'ün Erbil temsilcisi oldu. Görevi gereği İsrail, Filistin, Irak, Gürcistan, Afganistan, Pakistan, Suriye, Mısır, Ermenistan, İngiltere, İtalya, Hollanda, İsviçre, Yunanistan, Malezya ve Kırgızistan'da bulundu. Pek çok dünya lideri ile özel röportajlar yaptı.

İstanbul Emniyeti Şube Müdürü Özgür Taşdemir ise  FETÖ/PDY'ye karşı polis teşkilatında önemli mücadeleler veren bir amir olarak dikkatleri üzerine çekmişti.

İşte Medyaradar'ın ulaştığı, başka hiçbir yerde olmayan o özel anlar: