Magazin
23 Eyl 2018 12:54 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:52

Habertürk TV'nin ünlü ekran yüzü dünya evine girdi! (Medyaradar/Özel)

Habertürk TV'nin ünlü ekran yüzü dün akşam bekarlığa veda etti.

Habertürk Tv'de haftaiçi her gün yayınlanan 'Gün Ortası' programını sunan başarılı ekran yüzü Hülya Hökenek dün akşam dünya evine girdi.

Hökenek, film yapımcısı nişanlısı Kamer İncedursun ile hayatını birleştirdi.

Düğün töreni Gala Kaşıbeyaz'da gerçekleşti. Çiftin nikah şahitleri arasında Ciner Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ ve Cumhurbaşkanı Danışmanı Sefer Turan yer aldı.Törene Habertürk TV Genel Yayın Yönetmen Yardımcısı Kürşad Oğuz'un yanısıra Habertürk TV'nin ekran yüzleri ve Hökenek'in yakın arkadaşları katıldı.

Ayrıca Hökenek'in daha önce görev yaptığı Kanal 7 ve TRT'den birçok isim de düğünde hazır bulundu.

İşte düğünden ilk görüntüler:












HÜLYA HÖKENEK KİMDİR?

Hülya Hökenek Akademi İstanbul’da Radyo ve Televizyon bölümde okudu ayrıca London institute ‘de journalism eğitimi aldı.

Gazeteciliğe Fatih Altaylı ile Kanal D'de yayınlanan Teke Tek programında muhabir olarak başlayan Hökenek Teke Tek programında başta Mesut Barzani ve Abdullah Öcalan röportajı dahil olmak üzere birçok özel dosya haberciliğine imza attı.

Mesleğine bir süre dil eğitimi için ara verdi. Londra’da yaklaşık 3 yıl bulundu..Sonra Kanal 7'ye geçerek gece bülteni sundu. Kanal 7 bünyesinde açılan haber kanalı Ülke TV'de de “Güne Bakış” adında haber programını yaptı.

Kanal 7'den sonra, Kanaltürk Haftasonu haberlerini kısa bir süre sunan Hülya Hökenek kariyerine yaklaşık 7 yıl TRT Haber'de öğlen kuşağı “45 dakika” programı ardından akşam yayınlanan  “45 artı” programının moderatörlüğünü yaparak devam etti.

7 Mayıs 2018'de Habertürk TV'ye transfer oldu.