Gündem
18 Mar 2013 15:43 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:05

HABERTÜRK TV'DE İKİNCİ KILIÇDAROĞLU ŞOKU! BU KEZ KİME YASAK GELDİ?

Habertürk'te ikinci Kılıçdaroğlu şoku bugün yaşandı. Balçiçek İlter'in hazırlayıp sunduğu Söz Sende programının konuğuna da yasak geldi.

Geçtiğimiz hafta Belkıs Kılıçkaya'nın CHP milletvekili Birgül Ayman Güler ile yapacağı özel röportaj, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla iptal edilmişti.

Kılıçkaya gelişmeyi ve yaşadığı şoku Twitter'dan şöyle duyurmuştu:

-CHP Milletvekili Prof.Dr.Birgül Ayman Güler'le 14.15'teki röportajım CHP Genel Bakanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla iptal oldu.

- Birgül Ayman Güler, Genel Başkanının yayını iptal etmesi yönündeki talimatı nedeniyle yayına katılamayacak.

- CHP milletvekili Birgül Ayman Güler meclis kürsüsündeki konuşmasında ''Türk milleti kürt milliyetiyle eşit değildir'' demişti.

- Biz de Habertürk'teki röportajda kendisiyle bu konuyu nasıl ele aldığını, neden medyadan özür beklediğini konuşacaktık.

İKİNCİ ŞOK BALÇİÇEK İLTER'E

Habertürk'te ikinci Kılıçdaroğlu şoku bugün yaşandı. Balçiçek İlter'in hazırlayıp sunduğu Söz Sende programına bugün CHP'nin akademisyen milletvekilli Binnaz Toprak katılacaktı. Ancak CHP'nin son kararı doğrultusunda Toprak'a da ekran yasağı geldi.

İlter de tepkisini twitter'dan duyurdu:

Chp'den Prof Binnaz Toprak'a da yasak! Söz sende programını istemeyerek de olsa iptal etti Toprak:( Nasıl bir parti kararıdır bu anlamadım