Polemik & Kulis
05 Mayıs 2014 15:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:08

Habertürk TV’de Enine Boyuna kriz! (Medyaradar/Özel)

Ece Üner’in sunduğu Enine Boyuna programında konuk krizi yaşandı. Halen süren krizin sonucu hala merakla bekleniyor. Peki programın reklam arasında yaşanan çarpıcı gelişme ne idi?

Habertürk Tv’de pazar günleri yayınlanan Ece Üner’in sunduğu Enine Boyuna programının konukları her zaman olduğu gibi Fehmi Koru, Ruşen Çakır, Nihal Bengisu Karaca, Mehmet Ocaktan, Orhan Bursalı ve Muhsin Kızılkaya’ydı. Konu Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve Anayasa Mahkemesi'nin kararlarıydı.
Programda daimi konuklardan Ruşen Çakır, Gezi sürecinden Başbakan Erdoğan’ın zararlı çıktığını ifade etti. Özellikle Mehmet Ocaktan, Çakır’ın söylediklerine karşılık vererek ortamın ısınmasına neden oldu. Program sunucusu Ece Üner ardından Orhan Bursalı’ya söz verdi. Bu kez Bursalı sert bir çıkış yaptı. O çıkışın sonrasında sunucu Üner reklam arasına gitti.
Ve kıyamet reklam arasında koptu. İddiaya göre; Orhan Bursalı reklam arasında, Muhsin Kızılkaya, Nihal Bengisu Karaca ve Mehmet Ocaktan’ı kastederek, “Hepiniz hükümetin borazanı oldunuz! Taraflı olmanın bu kadarı da fazla!” gibi ve burada yazamayacağımız türden ağır ifadeler kullandı. Bursalı’nın bu hareketi karşılıksız kalmadı. Kızılkaya, Bursalı’nın üzerine yürüyünce ortalık karıştı.
Program reklamların ardından başladı ancak sinirler yine yumuşamadı. Bursalı, söylediklerinden dolayı Muhsin Kızılkaya'dan defalarca özür diledi.Daimi konukların bir sonraki hafta programa katılıp katılmayacağı ise netlik kazanmadı.

MEDYARADAR/ÖZEL