Gündem
10 Ara 2010 23:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:52

HABERTÜRK TV STÜDYOSUNDA CİN VAR MI?

Ahmet Tezcan ve Doğan Satmış'ın Habertürk'te hazırladığı Medyakritik programında, ilginç bir cin tartışması yaşandı.

Programa konuk olarak katılan Yeni Şafak Gazetesi yazarı İbrahim Karagül'ün, İsviçre'deki CERN Deneyi'nden yola çıkarak yazdığı yazıyı konu edinen Doğan Satmış kendisine şu soruyu yöneltti:

"İbrahim bey; siz bir yazınızda "Mesela bazıları, CERN'de ulaşılan hızın, maddi olmayan varlıklar alemine ulaşmanın kapılarını açabileceğini bile söyleyebiliyor. İnsanoğlu'nun cinlerin ve başka varlıkların hızına erişebileceğini öngörebiliyor" diye yazmışsınız? Sizce cin var mı, şu anda stüdyoda da... Aramızdalar mı?"
İbrahim Karagül, soruya "Tabii, bazı varlıkların varlığına inanıyorum" yanıtı vermekle yetindi.

KARAGÜL'Ü KORU MU İSTEMEDİ?

Programda ABD eski Büyükelçisi Edelman'ın, Yeni Şafak köşe yazarı İbrahim Karagül'ü kovdurtmak istediği tartışması da yaşandı. Doğan Satmış Karagül'e şu soruyu yöneltti:

"Bir internet sitesi, sizin yazınızdan yola çıkarak, Fehmi Koru'yu ve Zaman Gazetesi'ni, sizin aleyhinize yazı yazmakla suçladığınızı yazmış. Doğru mu, sizi attırmak için Fehmi Koru da devreye mi girdi?" diye sordu.

Karagül, "İsim vermek istemiyorum" diyerek ısrarla isim vermekten kaçınan Karagül, iddialar ile ilgili olarak yalanlama yapmadı.

Böylece Karagül, kendisine karşı Edelman'ın yanında yer alan gazetecinin Fehmi Koru olduğunu kerhen doğrulamış oldu.