Polemik & Kulis
26 Nis 2018 12:09 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:10

Habertürk TV ile yolları ayrılan hangi ekran yüzü geri döndü? (Medyaradar/Özel)

Habertürk TV ile iki yıl önce yolları ayrılan isim yeniden kanalla anlaştı.

Veyis Ateş’in Genel Müdürlük koltuğuna oturmasının ardından kanalla yolları ayrılan üç ekran yüzünden biri olan Serap Belet Douillet geri döndü.

Başarılı sunucunun görevine Duygu Canbaş ve Belkıs Kılıçkaya ile birlikte son verilmişti.

İki yıllık aranın ardından Habertürk TV ile yeniden anlaşan Serap Belet Douillet kısa süre içinde yeniden ekranlarda olacak.



Serap Belet Douillet kimdir?

1978 doğumlu olan Douillet mesleğe 1997 yılında Kanal D Arena Programı'nda başladı. Kısa süre sonra Kanal D Haber Merkezi'ne geçiş yaptı ve sırasıyla yönetmen yardımcısı, prodüktör ve muhabir olarak çalıştı. 1999 Gölcük depreminde bölgede 6 aydan uzun süre kaldı, başarılı haberlere imza attı. Hemen ardından 2000 yılında Uğur Dündar yönetimindeki Star Haber Merkezi'ne muhabir olarak transfer oldu.Ekibin kanalla topluca yollarını ayırmasının ardından önce ATV ardından Kanal D'de Arena Programı'nda muhabirliğe devam etti. Bu süreçte 'Trilyonluk yolsuzluk', 'Lösemili çocuklar vakfı dosyası','Bahis siteleri','Terör mağdurları'gibi ses getiren pek çok özel habere imza attı,bazı haberleri Hürriyet Gazetesi manşetinde yer aldı. 2008 yılından itibaren Star TV'de Uğur Dündar'ın yönetimindeki Haber Merkezi'nde muhabir ve haber spikeri olarak çalıştı. StarTV'de Haftasonu Ana Haber Bultenlerini sundu. 2012 yılında Haberturk Tv'de spiker olarak kariyerini sürdürdü. Haber Masası, Güne Bakış, Gün ortası gibi kuşakları sundu. HabertürkTV'de Haber spikeri olarak calışan Serap Belet Douillet 13 Şubat 2016'da bu kanaldan ayrıldı.Evli ve iki çocuk annesidir.

MEDYARADAR/ ÖZEL