Medya
06 Mayıs 2021 21:02 Son Güncelleme: 06 Mayıs 2021 23:55

Habertürk TV Ankara’da yeni dönem!

Habertürk TV Ankara Bürosu’nda önemli değişim yaşandı.

Habertürk TV Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir'in görevinden ayrılmasının ardından Ankara Haber Merkezi yeniden yapılandırıldı. Show TV ve Habertürk TV haber merkezleri tek çatı altında toplanırken, Show TV temsilcisi Sibel Erdem yeni yapılanmada Ankara Temsilcisi oldu.

DİKKAT ÇEKEN ATAMA

Ankara Bürosu’nda dikkat çeken bir atama daha gerçekleştirildi. Uzun yıllar yargı muhabiri olarak görev yapan ve çarpıcı özel haberleri ile gündeme gelen Fevzi Çakır Habertürk TV ve Show TV temsilci yardımcısı oldu. Çakır son olarak Habertürk TV’de Cumhurbaşkanlığı muhabirliği görevini yürütüyordu.

SİBEL ERDEM DEMİRCİ KİMDİR?

1974’te Ankara’da dünyaya gelen Sibel Demirci Erdem, üniversite eğitimini Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde tamamladı. Gazetecilik kariyerine 1994’te adım atan Erdem, Mesleğe TRT’de başladı. Ardından 11 yıl süreyle NTV’de siyaset ve parlamento muhabirliği yapan Erdem, al Jazeera Türk’te kıdemli muhabir olarak çalıştı.

Sonrasında Ciner Yayın Holding bünyesine katılan Erdem, HaberTürk’te haber müdürlüğü yaptı. Daha sonra aynı yayın grubuna bağlı Show TV kanalının Ankara Temsilciliği görevine atandı.

FEVZİ ÇAKIR KİMDİR?

1991 Kilis doğumlu olan Fevzi Çakır, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden 2011 yılında mezun oldu. 24 TV Ankara Haber Merkezi’nde stajyer muhabir olarak mesleğe başladı. Anadolu Ajansı Ankara Adliye Muhabirliği görevinin ardından 2013 yılında Habertürk Gazetesi’ne yargı muhabiri olarak transfer oldu. Habertürk Gazetesi’nin kapanmasının ardından Habertürk TV’ye geçen Çakır, son bir yıldır Cumhurbaşkanlığı muhabiri olarak görevini yürütüyordu.